Dec 31, 2009

Away for a few days


i'm away for a few day.pegy mane???pegy masuk hutan.ikut ayh aku .die ngan adventure team die gy merancang gy sane..aku x sabar2x ..dpt mandi sungai!!aku gy msk hutan kat latang kijang x silap aku...so,,aku x online la beberapa ary ni..i gonna miss u dear blog...and here i come latang kijang~~!!(!)

p/s:new year aku sambut kat hutan beb~!!rock x rock x???HAHA


Dec 29, 2009

countdown to 2010 (!)



wah 2009 bakal menutup tirai esok pd pukul 12.00 mlm..
i gonna miss 2009 (!)
.Goodbye 2009,,Helloww 2010.(!~!)
aku akan rindukan kenangan kenangan
pahit manis yg berlaku pada 2009..

kenangan aku x siapkan keje skola..
kenangan aku kehilangan kucing aku..
kenangan aku makan mee udang banjir kat kuala sepetang...
(uishh..meleleh air liur aku~!!)

and a most important things is..
skola nak buka da oit...
4 days more..JENG JENG~!!HAHA..
mcm mane muka aku bgn pagy...
ish..ish...




Dec 3, 2009

aku addicted kt yahoo messenger~!!wink;)))))



mmg aku da addicted kat ym ni...
mmg ym ni jht tul la wat aku melekap je kat pc tu...
hehe

tapi mmg bez maen ym ni..
aku dpt mcm2x kwn ....
abg2x hensem pun ade~!!
hehe*GATAL~!!

btw sape2x yg ade ym tu gytau la ye...