Feb 25, 2010

Hadoii..kena suntik tuw~!!

Hari ni aku kena suntik.nurse tu kata suntik tu untuk kancing gigi..
mmg pedih la.mula2x tak rasa ape ape tau tapi lame lame
lengan aku ni rase menucuk-nucuk..*haha..menucuk-nucuk??

sepatutnya aku kena smlam tapi aku x dtg skola..kena sakit pompuan la..
kwn aku yang kena suntik semalam semuanya lengan bengkak..
asal usik nye lengan dorang AUUU!!asal usik ye AUUU!!asal AUUUU je usik~!!

ish ish ish..
tangan aku pun da lenguh ni..
mmg effect ye mcm tu..lengan akan lenguh ..ade yang menangis
jugak la..nasib baek aku x menangis sebab aku kan kuat..sekuat harimau:)haha..

kepada sesiapa yang mane belum kena suntik tu..
berhati-hati la anda di sekolah sane...

Blackberry datang lah kepadaku:)

tajuk entry taknak bela kan:)
haha..
mmg aku mengharap sangat satu ary nanti aku dapat la blackberry phone..
aku mmg admired gila dgn handphone blackberry ni..
hah..klu aku dapat la.. mau melompat katak aku..
*melompat katak????


Feb 8, 2010

Panas! Fasha Sandha sosial dan merokok?

Information:Credit to Oh Artis

Gambar ni diambil masa hari jadi Fasha Sandha pada 7 November 2009 yang lalu.
Selamba kan? kalau die buat doa selamat kan lagi bagus???dan kepada sesiapa yang menjadikan die sebagai idola,inikah idola anda?

Walaubagaimanapun,gambar ni jelas terbukti bahawa Fasha Sandha mmg seorang yang 'SOSIAL'.mmg betullah selama ni kata orang yang die ni merokok.memang betul!bukan aku nak kata ape..tapi die sebagai artis haruslah tunjukkan teladan yang baik..ish ish...tgk kat gambar tu aku nampak mcm air arak je???



Feb 7, 2010

Lee Min Hoo nak datang malaysia??

Information:Credits to Murai..
Khabarnya Lee Min Hoo nak datang Malaysia.Dengarnya la..not sure..but i hope so.Die ni terkenal setelah membintangi drama korea Boys Over Flower.Ramai ckp cite ni best tapi aku tak tau la sbb aku tak tgk.Tapi aku akan pinjam cd daripada sepupu aku.Die da habis tgk da cite tu.Admired gile la sepupu aku ni dengan Lee Min Hoo.Aku bolehla suka gak ngan die.He have a really cute face.Like it.Sure la kalau die datang Malaysia menjerit girl girl kat malaysia ni(ceh girl girl!)

Tapi mengikut informasi yang aku dapat dari Murai,

"Min Ho akan turun ke Malaysia paling cepat akhir Oktober ini atau pun paling lambat awal November kelak Jadi, kepada semua peminat Min Ho, jangan lepaskan peluang untuk berjumpa dengannya di Kuala Lumpur nanti."