Nov 28, 2012

271112 SPM OVER!

SPM OVER.YEAYYY.ITS OFFICIALLY OVER NOW.BYE SCHOOL,HYE GUYSSS.MWAHHHH<3

Kyaa its been a long time i dont update my blog.And now i'm not a high school's student anymore.Alhamdullilah my SPM is over and i'm doing well in my exam except for BIO,CHEMIST AND ADDMATH.Okay its damn hard.And owhh forgot HISTORY also.That killing me.

Why im speaking english? Haha.PURPOSELY so that my international reader can read my blog.Cewahhh nak kena tampar? Haha.Sumpah rindu nak update blog.Terlalu lama sgt tak update blog.Sampai aku pun sekarang dah jadi peminat tegar KPOP.Anda anti kpop?Ada aku kisah? SILA HORMAT MINAT ORANG.

Okay btw hello kepada fasa hidup baru aku.Sekarang ni dah habis sekolah dah.So hidup pun makin mencabar la lepas ni.Actually aku pun tak percaya aku dah habis sekolah.Masa berlalu dengan pantas.Dulu masa buat blog ni pun aku budak hingusan lagi.Edit blog pun tak pandai.Sekarang dah 17 tahun,dah habis sekolah dah pun.Bila baca balik post post lama,terasa nak campak laptop ni dari tingkat 10.Geli ~~~

Perancangan hidup lepas ni?Ingat sebulan ni nak rehat dulu then nak cari kerja tapi rasanya ayah pun tak kasi.I don't know.Then ingat kalau ada rezeki nak masuk matrikulasi,Itu je.Tak rasa nak masuk IPTA lagi sebab tak fikir lagi course apa yang aku nak ambil.

I think i have to change my blog's theme now .Dah lama sgt pakai theme ni.Dan header tu pun,doodle tu pakai baju sekolah.So kena tukar.Amboi riak~~Tapi seriously aku dah lupa mcm mana nak edit edit ni.Kena refresh balik otak aku ni.

Btw,ku akan sentiasa update blog ni lepas ni.BYE!

Oct 9, 2012

SPM COMING SOON!

Wooo dah lama tak post entry.Last entry 7 May yang lalu ta silap.Sekarang dah bulan Oktober dan memang kena menyedarkan diri bulan depan dah SPM ye...5 November ye!So bawa bawa sedar diri ye sikit ye ika.Lately ni memang busy dengan tuisyen semua tapi still tak mencukupi lagi.Rasa macam tak bersedia lagi nak SPM.So InsyaAllah i will do my best.

Target Spm dalam 5A ke atas.InsyaAllah boleh.Trial SPM haritu pun meningat juga la.Cuma ADDMATH yang gagal.Tu memang semua yang ambil addmath mesti tahu betapa susahnya addmath ye tak?Frust gila.Kalau la time SPM betul aku dapat addmath B pun aku dah rasa nak menangis.Bukan senang weyhh!Rancang nak masuk matrikulasi lepas ni sebab still tak specific dengan course apa nak ambil.Another 2 month i will be freeeeeeee!!

Tapi SPM 26 HARI LAGI! so readers doakan ika yang terbaik ye! ^_^

ANYEONGGGG!


May 7, 2012

Infinite Only Tears Lyrics



INFINITE-Only Tears

[Sungjong] Sarang handa
Mian hada
Geuraedo
Tto nan andoegesseo
[DongWoo] Nan dagagal jagyeok jocha eobseo
Nal saranghajiman

[L] Naegen maeumeul naeeo jul yeoyudo eobseo
[Hoya] Maeileul himgyeopge salgo
Haruga beogeowo ulgo

[Sunggyu] O nan
Naege jul su inneun ge eobseo Missing you
Ttatteutan maldo motae I missing you
[WooHyun] Gamhi baral sudo eobseo I missing you
Ireohke mireonae
[Sunggyu] Naega gajin geon simjang ppun monnan nomira

[Sungjong] Chamgo isseo
Apeujiman
Naegen nunmuldo sachiya
[DongWoo] Neol barabol jagyeok jocha eobseo
Nal barabojiman

[Sungyeol] Ara neol inneun geu gose nae mami isseo
[Hoya] Sumgyeori daheul georie
Eonjena gateun jarie

[Sunggyu] O nan
Naege jul su inneun ge eobseo Missing you
Ttatteutan maldo motae I missing you
[WooHyun] Gamhi baral sudo eobseo I missing you
Ireohke mireonae~

[Sunggyu] Sesang nugu boda
Neol saranghagie~
Chama

[Sunggyu] O nan
Naege jul su inneun ge eobseo Missing you
Nunmulman heullilkka bwa I missing you
[WooHyun] Gamhi baral sudo eobseo I missing you
Ireokke doraseo
[Sunggyu] Naega gajin geon simjang ppun monnan nomi


-TRANSLATION-

I love you. I’m sorry. But I can’t do this anymore.
I don’t even have the right to get close to you. Don’t love me. 
I don’t have the ease of being able to give you my heart
I live every day beyond my strength, each day is too much so I cry.
**


Oh, I… I don’t have anything I can give you, (but I’m) missing you.
I can’t even give you loving words, but I’m missing you.
I can’t even boldly wish for you to be mine, but I’m missing you.
So I push you away.

Because I’m a guy who has nothing but his own heart.
I’m holding back, even though it hurts. Even tears are a luxury for me.
I don’t even have the right to look at you. Don’t look at me.
I know that my heart is wherever you are.
Close enough our breaths can touch, always in that same place.

**
Oh, I… I don’t have anything I can give you, (but I’m) missing you.
I can’t even give you loving words, but I’m missing you.
I can’t even boldly wish for you to be mine, but I’m missing you.
So I push you away.

I hold back more because I love you more than anyone else in this world.
Oh I… I can’t hold your hand, but I’m missing you.
I’m worried I might just have my tears to hold, so I’m missing you.
I can’t tell you to stay with me, but I’m missing you.
So it’s too much, but in the end…

It’s because I’m a man who has nothing but his own heart.