Jun 26, 2010

Mission complete:)

Wah hari ini misi aku nak kemas bilik tercapai jugak!Entah..Hari ini terasa rajin pulak.Rasa lain pulak dalam sanubari ni.Maklumlah orang ini sentiasa berjangkit dengan jangkitan penyakit m yang akan sentiasa berjangkit.*haha.

Dah cantik sikit la bilik aku tu:)hehe.Nenek aku pun puji bilik aku cantik.And and nenek aku kata "Ahh..pandai pun ika kemas".ececeh *blushing*_*!di samping itu "selalunye tak pandai kemas.ruang tamu pun tak pandai nak kemas ye"*malu jap!

Lepas tu aku menjawab*cover lah konon "Ika bukannye tak kemas.tapi asal kemas je sepah.asal sepah je kemas!"*haha Cover!!!

ok lah nak pegi study ni!pmr trial pun nak dekat.pmr betul pun nak dekat!doakan ye.amin..amin!

Jun 25, 2010

uihhhh..naseb baek..

Nasib baik..nasib baik.Al-kisahnye mcm ni *eceh!!Hari ni sepatutnya kena hantar buku ringkasan kat cikgu.Tapi aku tak tahu menahu hari ni kena hantar tauk!.Mungkin sebab aku banyak mengelamun kot!Tapi mmg sumpah aku x dengar langsung.Tiba-tiba hari ni aku datang skola je,tgk kwn kelas aku tengah sibuk siapkan keje ringkasan*mmg alah bisa tegah biasa la kat sekolah baru nak siapkan keje skola!hekhek!

Memang mengelabah betul la aku time tu.Nak gugur jantung tauk.Sebab cikgu bm aku ni cepat touching kot!Lepas tu garang.Tapi aku beranikan diri jumpa cikgu masa balik tadi,cakap aku tak bawak buku.And and nasib baik cikgu in a good mood today.uihh.that very close!Terima kasih cikgu.*sambil nyanyi lagu terima kasih cinta..lalalala!haha

Jun 14, 2010

Setelah sekian lama...

Setelah sekian lama tak menaip dalam blog ni,akhirnya tercapai jugak hasrat!Bukan ape.Sibuk!Rindu ngan blog ni.Yahh.Now i got a new crush!Braces boys.His smile can make every girls heart melted..perghh!ayat!haha.

Tapi bukan serius pun,main2 je..biasalah cinta monyet..*manusia bercinta,monyet dapat name!haha..Skarang ni aku dah kena fokus pada pelajaran because PMR exam around the corner beb!uishhh.Moga moga dapat 9a.Amin.