Dec 31, 2009

Away for a few days


i'm away for a few day.pegy mane???pegy masuk hutan.ikut ayh aku .die ngan adventure team die gy merancang gy sane..aku x sabar2x ..dpt mandi sungai!!aku gy msk hutan kat latang kijang x silap aku...so,,aku x online la beberapa ary ni..i gonna miss u dear blog...and here i come latang kijang~~!!(!)

p/s:new year aku sambut kat hutan beb~!!rock x rock x???HAHA


Dec 29, 2009

countdown to 2010 (!)



wah 2009 bakal menutup tirai esok pd pukul 12.00 mlm..
i gonna miss 2009 (!)
.Goodbye 2009,,Helloww 2010.(!~!)
aku akan rindukan kenangan kenangan
pahit manis yg berlaku pada 2009..

kenangan aku x siapkan keje skola..
kenangan aku kehilangan kucing aku..
kenangan aku makan mee udang banjir kat kuala sepetang...
(uishh..meleleh air liur aku~!!)

and a most important things is..
skola nak buka da oit...
4 days more..JENG JENG~!!HAHA..
mcm mane muka aku bgn pagy...
ish..ish...




Dec 3, 2009

aku addicted kt yahoo messenger~!!wink;)))))



mmg aku da addicted kat ym ni...
mmg ym ni jht tul la wat aku melekap je kat pc tu...
hehe

tapi mmg bez maen ym ni..
aku dpt mcm2x kwn ....
abg2x hensem pun ade~!!
hehe*GATAL~!!

btw sape2x yg ade ym tu gytau la ye...



Nov 25, 2009

ape sbb blog korang diwujudkan???

byk sbb blog korang diwujudkan..skarang ni mmg byk blog yg aku tgk...setiap owg mesti ade blog die...tapi berlainan karenah...

1)blog nak ckp psl kisah hidup...

yg ni berlambak...psl kisah hidup..psl bf la pasal masalah hidup...pasal cari psal la...*HAHA.tapi satu je aku bengang ckp psl kisah hidup tapi terpesong ke kiri cepat lari dok mengutuk psl owg....
ish..ish..ish....

2)blog nak kutuk-mengutuk ..

yg ni mmg bengang la...buang mase btol nak ngutuk2x owg...xdo kojo lain ko???
ade la satu ayat yg agak2x kurang ajar tul
ayat die lbh kurang mcm ni...

"blog ini untuk mengutuk orang jadi saya tidak akan bertanggungjawab"

p/s:ayat die xde la mcm ni ,tapi lebih kurang la....

tapi kan klu tiba-tiba la kutukan die tu jadi fitnah kan da dosa besar da tu...

3)blog untuk bagi tips-tips kesihatan..

yg ni aku suka..bagus la lagy2x klu tips2x untuk kuruskan bdn HAHA..
aku suka blog mcm ni...



tu je la yang aku dpt kasi skarang ....klu nak ckp lagy mmg byk ...tapi blog aku xde tergolong ape2x antara 3 yg diatas.....

HEHE...


Oct 11, 2009

aku bengang apabila seorang perempuan islam mengatakan memakai tudung panas sebagai alasan xnak pki tudung~!!tutttt x(

(gile innocent tajuk aku panjang doo~!!)

korang tau x aku cukup bengang klu
seorang perempuan islam... diulang blk islam
aku minus one blk 'islam' ..
mengatakan.......pki tudung panas
sebgai alasan xnak pki tudung ~!!
haa???
HAAA????


hello..assalammuailaikum....
klu pki tudung x pnss
tapi sejuk mcm dlm econ...
da lame da suma perempuan islam kat dunia ni pki tudung..


itu la dia punye ujian ok...
tapi kan owg skarang ni pki tudung tapi peerangai
mcm tutttt je oh~!!


ada tu aku nmpk 'perghhhhh'
slamba die je tgh memandu bukak tingkap
hisap rokok buang rokok kat jlan
hembus asap rokok tu...
perghhh gua ckp sama lu
perghhhhhhhhhhh~!!


pki tudung pulak bhai~!!
(kan da terkuar 'bhai' aku da)
haaa...
hebat x hebat....


x sah ckp la ..
yg yuna tu ...
yg sebenar sebenarnye tu
pun hisap syisya
slamba~!!


sebenarnye berlambak aku nmpk deh...
tapi klu aku describe kan suma nye kat blog aku
smpi raye ketiga pun x hbss2x
*raye ketiga raye krismass ye...
harap maklum~!!

p/s:boleh x perangai tu serupa bikin ngan
pakaian kau tu????

Sep 16, 2009

kesukaan menukar layout


uhh da lame da x post entry kan..
ohh kali ni bukan sebab mls tapi sbb xde idea nak tulis pape..
sbb x de idea nak post ape keje asyik tukar layout je la...
myspace n blogger ni mcm2x aku tukar layout die..
mmg kegemaran sbb asyik2x x puas hati ngan layout aku..
lol..hehe..

n aku baru je menukar layout myspace aku...

ni layout myspace lame


ni yg skarang


klu anda prasan background blog pun da tukar..
skarang ni da puas haty sbb da jumpa yg berkenan yg stripes2x gitu..
hehe...


Aug 1, 2009

takziah wat kuarga yasmin ahmad! ♥



takziah aku ucapkan kpd arwah yasmin ahmad..
mari la kite sme2 sedekahkan al-fatihah kpd beliau!

aku mmg cukup suke ngan filem die!!
selambe je,walaupun ade skit tersensoredenred
still bez!!
tu sbb ye menang byk kali kat luar negara!!
tapi kat dlm negara ade jugak
owg yg mulut tempayan
kerane dengki
mmg la kan org melayu suka jaga tepi kain owg
kain die xnak lak jaga
kain owg gak die nak jaga!!

hak3x


plg aku suke cite mukhsin!
bez!!
selambe gile!!
*aku baru tgk smalam kat tv3
kat wayang xnak tgk!
haha
ok la tu janji aku tgk!

mase first skali kuar kat tv psl
kematian die...
aku x prasan pun die yg meninggal..
ade la jugak dengar khabar angin sempoi2x bahasa
psl ade director meninggal
tapy x tau lak die!
lepas tu aku bace suratkhabar bile tah
psl die da meninggal
terkejut pandai aku
*xnak terkejut bangang
terkejut pandai sudeh!




sedih sedih..
tapy nak wat mcm mane kan
takdir di tgn tuhan!

khidmat tendangan aku:puasa nak dekat ni
da ganti ke blom puase lpass??