Dec 31, 2010

Happy New Year korang....!!

Guysss!Happy New Year.Aku baru balik dari KL tadi.Kat Pavilion gila stuck.Jalan tutup.Dengan budak2 ramai.Perghh memang gila lah!Best kot tadi tengok bunga api.Hehe.Jangan jeles.Btw aku tak sempat nak buat video.Hmm takpe lah.


Ondaway pergi KL!



Ini sepupu saya!




Dengan nenek.Vogue tak nenek i uolss??haha


LAST WORDS! HAPPY NEW YEAR KORUNKKKKKK!!

Dec 30, 2010

Huyoooo tergugat siut!Kih3


Amboii..hot sekarang depa nih.Tergugat pemain bola sepak antarabangsa.Haha.aku cilok ni dari FB.Dok merepek je depa nihh!


Aku dapat gambar ni dari http://komiksukan.blogspot.com/.Bagi peminat bola macam aku.Baik aok semua layari website ni.Best wok.Tergelak-gelak keh tau!

P/S:Indon..indon..ngak puas hati lagi yaa??Sampai nak godam laman web FAM.Teranjang satgi kang baru tau!

Happy birthday Kak Lya!Love u so much!

30/12/2010.Hari ni hari jadi kak Lya.Ika nak ucapkan Selamat hari jadi!Tanpa melengah-lengah kan masa.Nah video khas untuk akak!

video

Abaikan suara katak aku!Haha..Jangan salahkan ibu mengandung.Kak Lya!!Hepy Birthday!!Muahh

Dec 29, 2010

Tahniah Untuk Team Harimau Malaya.Korang terbaik ahh!!!


Tadi aku pergi bantai tengok bola kat handphone ayah aku.Nasib baik hp ayah aku tu ada tv.Walaupun kecik tapi takpe janji dapat gua tatap si Muslim tu.Awww!Amboi kau.Mesti korang pelik kenapa aku tengok kat hp?Takkan takde tv kot?Amboi korang ni,suka sangka buruk ye?Babab kang!Kih kih kih.Aku pergi cafe ayah aku.Kat cafe tu mana ada tv.Nak pergi kedai mamak gila segan.Ye laa..Semua lelaki kat situ,aku sorang je perempuan.Hehh!Aku peminat bola sekarang tau.Aku pun tak tahu bila aku minat bola,padahal sebelum ni,benda yang paling aku anti adalah BOLA!

Okeh,aku dah melalut.Tahniah untuk Pasukan Malaysia!Korang terbaik lah.Tapi aku takde pulak nampak artis indon pakai coli laser kat situ?Mungkin habis stok kot ye*berfikiran positif sambil jari naik ke atas!Oyeahh.Paling aku respect gol keeper Malaysia.Banyak kali pasukan Indonesia nak masuk gol termasuk yang penalti tu tapi berjaya ditahan oleh gol keeper sepet kita.Yaww!*over.

Hehe.Beberapa kali aku menjerit sebab pasukan indonesia hampir nak masuk gol.Alaaa..yang gol pertama tu pun gol keeper dapat tahan ,tiba2 je datang pemain bola sepak indonesia datang dari belakang then golkan.Yang kedua tu,pemain malaysia tertanduk masuk gol.Aku tahu la!*Nada marah.Kih kih kih.

Btw.Tahniah pasukan Malaysia.Hari jumaat ni cuti umum.Pak najib kita dah bagi cuti so jom Muslim,dating nak?Haha.

So team Garuda.Balik nangis bawah ketiak mak je la ye?Jangan notty2 nak cari salah pemain Malaysia.T_T



Dec 28, 2010

Macam takda semangat nak sekolah.

.
Baju sekolah tak beli lagi.Kasut sekolah tak beli lagi.Buku tak beli lagi.Lencana sekolah tak beli lagi.Alat tulis tak siap lagi.Otak pun belum mind set lagi!arghhh..Rasa takde semangat je nak sekolah.Kawan pun ramai yang dah pindah.Harap2 dapatlah sekolah berasrama penuh.Taknak sekolah yang SAMA....Oh noo*over.

Sekolah nak start dah isnin ni.AlamakkPehal rasa sekejap je ah cuti??Cikgu!tunda sekolah ke isnin satu lagi boleh?amboi sedap je nak tunda2.Otak ni pun rasa kosong je.

P/S:Tahun 2010 dah nak melabuhkan tirai.Apa korang punya azam tahun depan?Kalau lelaki aku bet mesti azam nak tambah koleksi laser atau tak pun mantapkan industri blog lucah.Kah kah kah.

Dec 27, 2010

Big gathering Kat Times Square Hari Ahad hari tu buat aku jeles sebab kena balik awal ada peristiwa sadis berlaku kat tempat bowling.Arghhhh!

Disebabkan aku tengok ramai yang dah update pasal gathering haritu,aku pun taknak ketinggalan walaupun aku sempat jumpa dua orang blogger je.Sadis gila tahu.Aku memang sampai awal dalam pukul dalam 12 lebih(walauPOONN ada lagi sampai awal) tapi gila segan tahap nak mampuss aku nak tegur blogger lain.Aku datang dengan seorang kawan aku naik bus.Sampai je kat ts,terus terjah cosmo world.Okehh,memang ramai tapi mana bloggernye????Aku bukan cam kot.

Dalam beberapa minit lepas tu,aku nampak Che armster ngan beberapa blogger lain.Aku rasa ada Gadis terbilang dengan Ery Farieha kot.Entahlah.Tapi disebabkan aku segan,takdelah aku tegur.T_T

Sementara aku tunggu kak Shara datang,aku round satu Times Square.Tengok budak seksi pakai skirt angkat sikit boleh nampak tuuuttt buat persembahan kat tingkat 1 sempena krismas.Keh keh keh.


Budak ni takde keje buat flying kiss kat situ.Pelempang nak?

Dalam pukul 2 lebih,kak Shara sampai.Dia datang lambat sebab ada kenduri kahwin.Dengan sesaknya korang pun tahula kan??Yang gemblenye Kak shara datang pakai baju kebaya kot.Haha.Vogue gituwww!!

Jumpa je kak Shara,terus bergegas pergi tempat bowling.Sampai kat tempat bowling,aku tengok punyalah ramai.Sampai ada yang duduk kat lantai.Then,ada orang tgk kitaorang.Aku pun macam pehal dorang pandang2 ni?Oyeehh!Baru aku tahu itu semua blogger2 yang tgh duduk kat bwh tu.Kah kah kah.Mana aku cam kot!Then kak Shara minta tolong aku bayarkan bowling.Part ni yang best sebab kak Shara belanja bowling.Kak Shara pergi tegur blogger lain yang tengah main bowling.Aku nak tegur???Harap maaf.


Vogue tak???Haha

Part yang paling kelakar sekali,bila aku jumpa owner blog Sarang Platipus.Aku ingatkan selama ni owner blog sarang platipus tu lelaki tahu.Minus one balik,LELAKI tahu??Rupa-rupanya perempuan.Gila kentang.Comel kecik je owner dia.


Hehe.Ni la sarang platipus.Oyeahh comel tahu??



Yang sadisnya,time main bowling tu,kawan aku punya lutut boleh pulak buat hal.Terseliuh ke apa tah aku pun tak tahu.Dipendekkan cerita,kawan aku ni pernah jatuh basikal,seminggu tak boleh jalan.Tapi dah elok lah.Boleh pulak masa ni,lutut dia tu sakit balik.Dia pergi bantai menangis.Aku apa lagi,gabra gila la time tu.Bukan aku je gabra,dengan2 kak shara skali gabra.Aduihhh.Kalau boleh jalan takpe jgak.Ni nak straightkan kaki pun tak boleh.

Kitaorang terpaksa la jugak habiskan permainan bowling tu walaupun dalam keadaan gabra.Habis je main,kitaorang tolong kawan aku ni berjalan.Tapi tak boleh.Sekali kitaorang terpaksa minta tolong kat orang.Panggil medical.Memang havoc gila time tu.Semua orang dok pandang je.Memang hmmm.Nak cakap pun tak tahu.

Kitaorang terpaksa spend duit naik teksi balik.Itupun kena bawak kawan aku tu ke teksi naik kerusi roda.Haha.Gila kelakar.Memang sedih gila time tu tak boleh jumpa blogger lain.Padahal ada kat situ.Hope Blogger Malaysia boleh buat lagi la gath tu.


Inilah blogger yang tak sempat aku nak jumpa.Rina Salleh pun ada!Jeles campur mencik.Mencik mencik*sambil hentak2 kaki.

Btw,aku fun gila haritu.Thanks kak shara ngan kak tipus.Che armster pun tanya,pehal ta tegur.Dia cakap takboleh cam sebab ramai sangat tadi then dah la tak cukup tido kena cover mata pakai spek itam macam s.jibeng KATANYA.Keh keh.

Antara blogger yang pergi(copy paste dari blog kak shara)

13. Hizami Rahim - http://www.budaklelaki.com/
19. Cik Helena - http://www.cikhelena.com/
21. Shahrul Hairy Shaharuddin - http://www.shahrulhairy.com/
23. Nik Mashimaro - http://www.hatisamronkin.com/
34. Milimilo - http://www.milimilo.com/
35. Phreak-id - http://www.phreak-id.com/
37. Zelo - http://zelo55.com/
38. Andy Sahlam - http://andyhowtt.com/
43. Mohamad Zulhelmi - http://anakperak.com/
44. Che Armster - http://www.chearmster.com/
46. Red Linda - http://redlinda.com/
49. Cik Lily Putih - http://www.ciklilyputih.com/
50. Eyriqazz - http://www.eyriqazz.com/
54. Cik Sarang Platipus - http://sarangplatipus.blogspot.com/



Dec 26, 2010

Saya dengan ini ingin mengucapkan setinggi tinggi terima kasih kat Kak shara untuk hadiah ni!Hehe.Dan nahh Vlog pertama aku!

Wuhuuuu.Tadi dapat hadiah dari kak Shara.Jumpa dia kat Times Square.Sumpah best.Nah korang mengadap la  muka aku yang teruja tgh buka hadiah.Kih kih kih.

Okeh.uolss tgk ni.I dapat hadiah..uolss jgn jeles.Keh keh keh

Ai teruja uollss nak buka hadiah.Pelan pelan dulu.

Oyeahhh.Pembalut warna pink gitu!

Hehe..Jgn jeles.

Okehh meh kita buka yee~~


Dengan berhati2 ye!

Jgn sampai terkoyak ye!

Yehhh dah terbukaa!

Meh kita terjah apa di dalam!

Wowwww!*over eksited

Tersenyum lebar ai!

Wahh bear cute ooo..Tapi ni baru satu je!

Bergambar dulu!

Tgk lagi apa di dalam!

Hehe!!!

Hadiah yg kedua dalam sampul tu Muzic Jewelerry box!!!

Yeayy!Teruja lebihhh!Best woooo~!

Nah flying kiss untuk akak SHARA!

hehe.Pakai contact lens warna hijau gitu!heehee*gambar ni takde motif


video

Nahhh layan Vlog pertama aku.Muka taknak bela tak habis teruja lagi.Minah ni over eksited sikit.Buka suara besar2 ye.Sori gelap.Kualiti handphone harap dimaafi.Hue hue hue.Jangan gelakkan aku.!

Dec 24, 2010

Big Gathering Kat Times Square Hari Ahad ni,Jom terjah ramai-ramai!


Yeahh!Jom ramai2 serbu Times Square hari ahad ni.Aku pergi pun sebab kena ajak ngan kakak Shara.Teringin wei nak jumpa dia.Lagipun hadiah menanti.Kah kah kah.Gath ni anjuran Melz.Aku pun tak pernah join gath blogger ni,so teringin la jugak kan nak join.Itupun nasib baik aku ada kawan yang baik hati nak temankan aku.Kalau ta,,, tak pergi la gamaknya.InsyaAllah,takde aral melintang,sampailah aku kat Times Square.Tapi aku tak main pun kat Cosmo World,malas dan takde budget(ckp je la kau penakut)Kihkihkih.Ingat nak main bowling tapi tgk lah mcm mana.Budget takde so jgn byk cakap!Psttt..Aku pergi lambat skit sebab kak Shara pun pergi lambat.Malas nak datang awal2.Hehe.So siapa yg pergi,hope jumpa korang kat sana!


Dec 23, 2010

Yeay!!Dapat 1 lagi Buffered earning dari Nuffnang.Ni kira hadiah sempena result PMR la ni yekk??

.
Teruja teruja.Dapat satu lagi buffered earning dari nuffnang.Memang menanti nantikan kedatangan buffered ni.Hehe.Aku suka BE ni sebab bagi aku byk betul income.Hari tu aku ada buat entry pasal earning aku naik mendadak sebab ada BE kan?Lepas tu naik lagi sampai RM13.Perghh best gila.Hehe.Walaupun tak banyak,Ok la untuk budak skola macam aku kan?Haha.Baru 15 tahun lagi.


Thanks Nuffnang..sayang Nuffnang!




Dec 22, 2010

Piqa dapat 6A! Alhamdullillah.Seperti yang ika cakap sebelum ni.Bersyukur gila walaupun tak dapat Straight a's

.
Yeahh!I got 6a's.Tak expect pun boleh dapat sebanyak tu sebab time trial tak dapat A langsung ok.Masa dapat tu rasa macam "ish berapa la aku dapat ni".Tengok tengok cikgu cakap 6a.Alhamdullilah.Syukur.Nak bukti?






Dapat B untuk subjek KH ngan Geo.Itu pun sipi2 je lagi nak dapat A.Hmm.Takpe aku masih bersyukur.Dapat D untuk subjek Bahasa Arab.Keh keh keh.Itu nasib baik lulus.Alhamdullilah.Kalau tak?Tak tahu la.Btw tahun ni peratus yg dapat straight A lagi ramai dari tahun lepas.Congrats2!!Hehe.

P/S:Thanks untuk yang ucap tahniah kat Piqa then yang doakan piqa berjaya.Thanks korang!
P/S/S:Tak sangka BI boleh dapat A sebab slalu dapat B atau C je.Hehe

Bersyukur ke Hadrat Ilahi dengan keputusan PMR walaupun tak dapat straight A.

Woo...Assalammualaikum..Cewahh.Aku baru balik dari sekolah ambil keputusan PMR.Sampai kat sekolah dalam pukul 11 lebih mcm tu.Sampai-sampai je tengok ada yang dah pegang slip keputusan.Ada yang gembira,ada yang menangis suka dan ada jugak yang menangis kecewa.Aku?Gementar jangan cakap.Sampai-sampai je,terus straight pergi kantin.Tengok kawan aku ada melonjak gembira.Aqilah!!Your the best!Straight A siott!HAHA.Alhamdullilah ramai kawan aku dapat 8A ngan 9A.Aku dapat berapa???Biar jadi teka teki sekarang.Nanti aku bagitau.Bagi suspen sekejap.Keh3

.

Besok hambekk result.Perghh cuak.Dup dap dup dap jantungku.Good luck untuk semua budak pmr 2010.Hamboii panjang tajuk aku!

.
Besok ambik result,besok ambik result,besok ambik result,Perghh besok ambik result.Gementar tu jangan cakap la.Tangan dah naik menggigil ni.Walaupun ini baru PMR,tapi penting jugak kot.Decide aku nak masuk kelas apa tahun depan then aku dapat asrama penuh ke tidakk!Ohh tidakk!Harap2 dapat masuk sekolah berasrama penuh.Gila-gila punya hope la!

Sekarang ni aku kena byk2 think positive.THINK PO.SI.TI.VE!Po po po si si si ti ti ti ve ve ve.Stopp piqa sebelum ko kena hempuk jap lagi dengan kerusi.Ok aku stop.Btw korang doakan aku berjaya ye?


Semoga berjaya ye kakakku sayang.Huehuehue..

Dec 21, 2010

Beza antara blogger lelaki dengan perempuan.

.
Seperti biasa,aku baru balik dari cafe ayah aku.Memang itu je lah rutin harian aku.Pergi cafe ayah aku pagi,balik malam.Baru sekarang aku sempat nak update blog.Btw,hari ni aku nak update tentang beza antara BLOGGER LELAKI dengan BLOGGER PEREMPUAN.Seperti yang kita semua tahu*cehh ayat skema,memang ramai sekarang orang yang ada blog.Almost 60% aku rasa seseorang tu mesti ada blog.Kiranya blog ni dah macam trend la kan?Tapi apa beza antara BLOGGER LELAKI dan BLOGGER PEREMPUAN,meh kita rungkaikan sekarang meh.

1.Blogger lelaki tak perlukan rupa yang kacak macho ala-ala Shah Rukh Khan,Salman Khan,atau Salmon Khan untuk pikat pembaca tapi perempuan perlu.Betul Tak?Sebab apa aku cakap macam ni?Okaylah,cuba korang pergi ke blog lelaki sekarang,toksah tengok gambar dia tapi baca penulisan dia.Mesti korang akan terpikat kan?Apa yang aku perhatikan sekarang,kalau aku pergi kat facebook blogger lelaki,perghh,penuh dengan perempuan je.Muka nak kata macho tak jugak.Ok blogger lelaki yang baca ni,jangan terasa ok?Kah kah kah.Tapi kalau perempuan?Bukan nak kata perempuan cun je popular tapi ini hakikat kan?

2.Almost blogger perempuan akan ceritakan pasal rutin harian dia kat blog tapi blogger lelaki lebih kepada imaginasi!Okeh,aku jadikan blog aku sebagai contoh.Dalam blog aku mesti ada cerita pasal aku keluar pergi mana,rupa bilik aku mcm mana.Tapi cuba korang usha sikit blog lelaki,lebih pada imaginasi kan?Contohnya la,blog si akal panjang ni eh salah tunjang ni,dengan future wife dia,dengan anak imaginasi dia,perghh.Then aku suka baca cerpen pendek-pendek dia tu.Aku nak kata best,seronok tapi takut kembang kempis pula hidung si hiro ni karang.Hmm..NEXT!

3.Blog lelaki lebih berinformasi.Honestly la,aku lebih suka baca blog lelaki dari blog perempuan.Bukan nak kata blog perempuan tak best sebab aku pun perempuan,but aku lebih byk baca blog lelaki dari blog perempuan.Tapi ada jugak blog perempuan yang best,kadang-kadang ada blog perempuan yang gila-gila skit.Baca blog dorang pun senyum tersengih-sengih mcm kerang busuk.Kadang-kadang kalau mak aku perasan aku tengah tersengih depan pc mesti mak aku kata "haah,,tengah chat ngan pakwe lah tu.Hmmm Sudahhhhh.

4.Kebanyakan layout blog lelaki lebih kemas dan simple dari blog perempuan.Kadang-kadang ada blog perempuan terlampau sarat dengan widget itu,ini padahal sebenarnya kalau takde widget tu pun takpa.Lagi sedap mata memandang.


Aku bagi 4 point yolahh.Taip panjang-panjang karang,jenuh korang nak bacanya.Tapi kali ni punya entry panjang pula.Hehe.Tapi ni opinion aku je la.Tak tahu la korang kan?


Hanis Zalikha cun meh.Top 6 tu dalam Google Malaysia's Fastest Raising People.Kalah Datuk Siti Nurhaliza uolsss!Keh3

UPDATE: Blog perempuan best jugak tau!Haha.Aku tak perasan aku byk puji lelaki.Kah kah kah.

Dec 20, 2010

Bilik macam tongkang pecah..ish2

.
Semenjak dua menjak tiga menjak ni aku asyik ke cafe ayah aku je.Pergi pagi balik malam.Sampai nak kemas bilik pun tak sempat.Ambik baju dalam almari pun main tarik je.Kalau tak jumpa baju dalam almari tu,aku main usai je.Dari terlipat kemas baju tu terus bersepah.Hmmm..


Yeahh.Almari ni nampak kemas kan?Takde pape kan?Okay meh kita buka meh almari ni meh.


ohh yeaaaahhh!!!Habis jatuh semua baju.Hebat kan??kan kan kan??Ko nak tahu,kalau aku nak cepat,terpaksa aku pakai kaki aku tahan baju-baju aku tu dari jatuh lepas tu cepat-cepat tutup almari tu.Keh3.

So aku terpaksa luangkan masa sekejap kemas bilik aku tu.Selendang2 aku pun kena kemas.Punyalah byk selendang.Tak sangka gua.Yoyoan je bila nak kuar cakap takde selendang nak pakai padehal berlambak.Itulah perempuan ye..Haha.Aku terpaksa bersengkang mata sampai pukul 4 pagi kemas bilik.Penat takyah cakap la.Habis kemas je,baring kat katil,terus terlelap.Ish3..

Tapi sekarang ni bilik da kemas la.Tah tah sekejap je bilik aku tu kemas.Nanti bersepah balik.Ish simpang malaikat 44.Harap2 jangan bersepah lagi.Jenuh aku nak mengemasnya.-_-


Jom join ; BLOGLIST SHARA 2011

Hari ni aku nak buat entry pasal nak join bloglist kak shara si pipi comel gebu ni..aww..haha..Aku nak join bloglist kak shara sebab saja ja nak menyemak kat blog kak shara yang lawa tu..Aku ni kan suka meyemak..kah kah kah..Takdelah...aku nak la jugak join de group kan ada nama kat bloglist kak shara..<3 hehe


Wah ...saya kategori gadis idaman.Cehh??Gadis idaman ke???

Btw,,ramai2 la serbu blog kak shara ni:))

Dec 19, 2010

"WELCOME BACK TO SCHOOL"..Uitt!!Mencik! Dan Banner Flash baru yeayyy!!

"WELCOME BACK TO SCHOOL" ceitt....Kenapa cepat bebenor masa berjalan..Sekarang ni lagi dua minggu nak tahun 2011.3 haribulan 1 nak sekolah balik.Khamis ni ambik result.Lepas tu check asrama penuh dapat ke tak,lepas tu prepare barang sekolah,lepas tu beli baju sekolah,lepas tu yada yada yada yada *pehal bayak sgt lepas tu?

So disebabkan nak menyahut seruan "WELCOME BACK TO SCHOOL" tu,pergilah dengan famili tadi pergi tesco extra beli baju sekolah tapi untuk adik2 aku je dulu.Sebab aku nak tunggu keputusan keluar then check aku dapat asrama ke tak baru beli baju sekolah.Kadang2 sekolah asrama penuh ni,baju sekolahnye lain.Kang aku beli awal2,aku dapat asrama,baju sekolah dia lain,dah buat rugi woi!


Okeahh!Gua bajet2 pakai reben besar kat tudung.Haha.Nampak janggal je oohh..Tapi takpe gua beranikan diri!hehe.

Kat tesco extra tu aku just tgk je la mak aku pilihkan baju sekolah untuk adik2 aku..Huwaa..geram tu ade jugak sebab aku tak beli baju sekolah lagi tapi takpe nanti dah tau result..hehehehe*gelak jahat.Gua beli mcm2!!*sambil buat tanduk.


Aiyoo adik aku ni..Buat tarian jong jong inai plak.Kah3.Uolss tgk tangan i lentik tau!Haha

Oyeaahh balik dari tesco pergi carrefour ampang pula,ada barang tak cukup.Sebelum tu ko nak tau berapa total barang yang beli kat tesco tadi?   "RM 500 LEBIH" kau tahu?? Ayah aku cuma beli 12 biji kerusi sebab nak letak kat cafe ayah aku tapi baru 100 lebih,,yang barang lain tu semuanya 400 lebih.Harga barang sekarang naik siot!Nak cakap beli byk barang,takdelah byk sgt.Uishhhh..Melampau melampau.


Dah sampai carrefour ampang,beli barang2 semua.Ayah belanja makan kat splendid.Terasa nak makan kek.Gambar kat atas ni kek yang aku order,Chocolate Banana..CHOCOLATE BANANA YE.Sekali lagi aku ulang CHOCOLATE BANANA ye..Keh3.Saja je nak bagi korang terliur sikit.


Kek chocolate banana kalau minum dengan jus apple memang mantooppp*5 harakat..Yang pakai baju hijau tu ayahanda saya ye.Badan gagah ye!!!Jangan memain.


Muka semangat nak makan ye..Jerawat tu abaikan!!Huishhhhhh!Mencik mencik!





Hoyeehh..Ni muka kenyaang ye anak2!Haha

Btw yeaaayyy!Aku dah ada banner baru..Padan gitu ngan blog ni....Nak tgk??











<center><embed allowscriptaccess="always" height="125" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="http://syafiqahezamshah.webs.com/pika.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="125"></embed></center>



Huehuehue..Banner flash aku yang kedua..Yang pertama aku buat ada kat entry sebelum ni???Cun tak cun tak?Ye lahhh tak cun...:( Jadi jom exchange banner!Hehe


Dec 18, 2010

Percubaan flash banner yang pertama..Kah kah kah..Buruk betul!


Haha..Kelakar je la aku tgk banner ni.First time buat banner flash ni.Tapi susahnye bukan kemain wok.Tapi aku buat banner ni bukan pakai Adobe flash pun,tapi guna aleoflash.Okla aleoflash ni,tapi lagi best Adobe flash kot.Aloeflash  ni terhad sangat nak edit.Tapi senang la jugak pakai aleoflash dari adobe flash sebab aleoflash ni kira macam auto punya editor..Heh??Korang paham tak maksud aku ni??Haha..Ayat aku dah putar belit dah.

Tapi aku tak tahu macam mana nak buat code untuk banner ni.Korang tahu tak?Kalau korang tahu,hello2 dengan aku k?^_^


Dec 17, 2010

23 Haribulan Disember aku nak jumpa pakwe aku!

Pakwe??Oh kecik2 dah dating ye?Hoho..A'a.Aku mmg nak jumpa pakwe aku.Pakwe yg dah lama aku nak ketemu..Cehh.Dari bulan Oktober lagi tau!Nama dia Pak Maun Rashid.Sedap kan nama dia?Kah kah kah.Aku harap bila aku jumpa aku byk la dapat A.Hati aku akan gembira seperti diawang-awangan...ohhh Pak Maun Rashid.....
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=




Haaaa...Kan aku dah cakap aku akan jumpa pakwe aku.Korang taknak percaya.Haahh?Korang ingat aku nak jumpa lelaki ke?Alololo..Byklah jumpa pakwe yang tu..Gua mana ada pakwe..Gua taknak kapel lagi..Belum sedia lagi.Khamis minggu kot dpt result.Cuak cuak!

Btw kak Shara nak bagi present kalau dapat 5a.Wah wah!Bestnye.Tak sabar..Itupun kalau dapat 5a la kan.Haha..Amin amin.Aku ambik 9 subjek.Subjek tambahan Bahasa Arab.Yang Bahasa arab tu aku harap aku dapat lulus..

Rasanya semalam ke atau kelmarin aku mimpi aku punya result teruk.Bahasa arab gagal..Perghh..Teribble punya mimpi.Aku harap mimpi tu cuma mimpi dari syaitan.Ya Allah kau berikan kejayaan kepada hambamu ini Ya Allah!Amin.

Kepada kawan persejuangan ku yang lain,GOOD LUCK!!!!

P/s:Korang,,sorry akhir2 ni jarang update..sibuk teramat..siighhh!!!