Dec 24, 2010

Big Gathering Kat Times Square Hari Ahad ni,Jom terjah ramai-ramai!


Yeahh!Jom ramai2 serbu Times Square hari ahad ni.Aku pergi pun sebab kena ajak ngan kakak Shara.Teringin wei nak jumpa dia.Lagipun hadiah menanti.Kah kah kah.Gath ni anjuran Melz.Aku pun tak pernah join gath blogger ni,so teringin la jugak kan nak join.Itupun nasib baik aku ada kawan yang baik hati nak temankan aku.Kalau ta,,, tak pergi la gamaknya.InsyaAllah,takde aral melintang,sampailah aku kat Times Square.Tapi aku tak main pun kat Cosmo World,malas dan takde budget(ckp je la kau penakut)Kihkihkih.Ingat nak main bowling tapi tgk lah mcm mana.Budget takde so jgn byk cakap!Psttt..Aku pergi lambat skit sebab kak Shara pun pergi lambat.Malas nak datang awal2.Hehe.So siapa yg pergi,hope jumpa korang kat sana!


4 comments:

cik lya said...

nak join gak :(

sharaBUNGA said...

keh keh keh
budak neyh nk kene sekeyh neyh ;p

syafiqah ezam shah said...

cik lya; Tu la..Nak akak lya join skali..;(

sharaBUNGA; adoi satet tau!HAHA

Alyah Bakar said...

makcik , ada tag :)

http://alyaabakar.blogspot.com/2010/12/dapat-tag-dari-cik-ain-adzemi.html