Dec 26, 2010

Saya dengan ini ingin mengucapkan setinggi tinggi terima kasih kat Kak shara untuk hadiah ni!Hehe.Dan nahh Vlog pertama aku!

Wuhuuuu.Tadi dapat hadiah dari kak Shara.Jumpa dia kat Times Square.Sumpah best.Nah korang mengadap la  muka aku yang teruja tgh buka hadiah.Kih kih kih.

Okeh.uolss tgk ni.I dapat hadiah..uolss jgn jeles.Keh keh keh

Ai teruja uollss nak buka hadiah.Pelan pelan dulu.

Oyeahhh.Pembalut warna pink gitu!

Hehe..Jgn jeles.

Okehh meh kita buka yee~~


Dengan berhati2 ye!

Jgn sampai terkoyak ye!

Yehhh dah terbukaa!

Meh kita terjah apa di dalam!

Wowwww!*over eksited

Tersenyum lebar ai!

Wahh bear cute ooo..Tapi ni baru satu je!

Bergambar dulu!

Tgk lagi apa di dalam!

Hehe!!!

Hadiah yg kedua dalam sampul tu Muzic Jewelerry box!!!

Yeayy!Teruja lebihhh!Best woooo~!

Nah flying kiss untuk akak SHARA!

hehe.Pakai contact lens warna hijau gitu!heehee*gambar ni takde motif



Nahhh layan Vlog pertama aku.Muka taknak bela tak habis teruja lagi.Minah ni over eksited sikit.Buka suara besar2 ye.Sori gelap.Kualiti handphone harap dimaafi.Hue hue hue.Jangan gelakkan aku.!

9 comments:

platipus said...

best nye dapat hadiah

syafiqah ezam shah said...

platipus;
hehe..mmg best gila!

Sharinginfoz said...

seronoknya dapat hadiah kan

Malaysia menang kerana laser?

Cikbelog said...

wahh seronoknnya dapat teddy gituee :D

sharaBUNGA said...

keh keh keh
excited btol budak neyh.
tersenyum lebar da :)

sharaBUNGA said...

keh keh keh
excited btol budak neyh.
tersenyum lebar da :)

NOOR FATIN said...

bestnya!

tia said...

eksaited nyeee! ;)

syafiqah ezam shah said...

tia;
memang eksited gile!