Dec 3, 2010

Bila nak tido ah?

.
Jam menunjukkan pukul 12:12 AM.Masa yang begitu bagus untuk melelapkan mata.Tapi hatiku meronta.Arghhhhh..chesdell punya Mark....hmmm..apa nama belakang dia?Mark shumaker?Mark zubaker?Mark zimbabwe?Eh eh..Arghh..Apaku kesah.Aku tak dibayar tuk ingat nama dia.Sungguh chessdell si Mark sebab buat facebook yang membuatkan aku taknak melelapkan mata yang kini kian melebam seperti orang yang lepas kena tumbuk.

Dan bila ayah gua nak balik ni???Gua nak buat muka seposen ngan ayah gua.Besok nak keluar.Keh keh keh.Gua budak kecik lagi.Jadi ayah gua sponsor gua.Haha.

Yeayy..besok nak tgk wyg cite cangkung!eh silap ngangkung.ohh aku harap takde orang yang mencangkung tgk cite ngangkung nanti.Ramai yang kata citer tu klaka so teringin nak tgk.Apa barang dengar cerita orang?We have to with our own eyes.Ahh kau sedar sikit kau budak makan belacan ada hati nak cakap omputih.Tunggang langgang jadinya.Keh3.

Kuiz header percuma mendapat sambutan yang kebaboom!Gila ah tak sampai sejam berlambak orang jawab.Tapi ramai jugak yang salah.Tak sangka susah jugak ye soalan gua..Haha.

Laaaa...punyalah lama gua menulis entry ni baru beberapa perenggan je?Hampehh..susah betul nak keluar idea update blog malam2 buta ni.Ishhh...

.

6 sayang budak sekolah ni:

Zulfahmi Abidin

budak skola lain kali duduk rumah je jgn cangkung tgok wayang.^_^.aku tak suke la pulak cerite melayu. aku tak sempat nk join kuiz kau.aku tak online.sory sbb aku sakit.^_^ bdway aku dah dtang.ko kalau nk tulis panjang2.ko taip la laju mcm aku.(muke berlagak aku buat)^_^

Terkini: Microsoft Apple | Peti Mel Suara | Belajar Seks Dengan Cepat

Fakhrur Razi berkata

perg
kau buat apa smpai xtdo?
hahaha

ak punya fb boring =.="
kwn pun xramai yg aktif

syafiqah ezam shah

@Zulfahmi Abidin
duduk rumah apa barang?boring siot.Haha.aiyoo sila sokong maa cerita melayu.takpe aku tak kesah..ko sakit nak buat mcm mana.ko dah sihat la ni?alhamdullilah.wei tangan aku lenguh gila ni taip laju2.Haha..(hidung tinggi aku buat)!!

syafiqah ezam shah

@Fakhrur Razi berkata
buat gile dalam fb.
kawan aku ramai aktif..

hiro

heee..hari mnggu..tido lwt xpe..haha

syafiqah ezam shah

@hiro
haha..betul3!