Dec 8, 2010

Header untuk pemenang kuiz header part 1 dah siap.


Jeng jeng jeng..Ni  la header untuk pemenang kuiz sebelum ni.Cik belog nama pemenangnya..Header ni aku buat pada pukul 2 pagi tadi.Wuii...ngantuk jgn cakap la..Tapi disebabkan readers blog ni.i rela berkorban!Ececeh...So ini lah hasil kerja pukul 2 pagi..Pukul 2 pagiiii...Haha.

So lepas ni dah boleh buat kuiz header part 2.Tapi bila tu tak tahu.So korang kena tunggu dan kene slalu checkitout la blog ni.Kalau boleh aku galakkan korang follow sebab kalau korang follow,korang boleh tgk ika update ke tidak.Tapi aku tak paksa.Cuma menggalakkan je.

Cik belog cakap dia sanagt puas hati..Alhamdulillah..Lega hati ini.Hehe..

.