Dec 12, 2010

Harap maaf.

.
Aku menekan butang google chrome yang melambai lambai ala ala miss world kearahku sambil berbisik marilah tekan aii!Aku bukanlah seorang yang terpesong ,tergoda dengan lambaian yang sebegitu cuma hatiku terdetik untuk menekannya dan search butang facebook a.k.a muka buku.Aku bukanlah jenis yang suka baca buku tapi buku ni agak berlainan kerana aku boleh memaki dan memekik kat situ.Aww i like!Sedangku mencari mangsa herdikan aku,ohhh my gossip girl online yaww!Lalu aku yang tak malu tak segan ibarat orang yang berbogel tak malu keluar rumah menekan butang untuk chat bersamanya.

Sedang aku berborak,kawan ku berkata dengan bengangnya "woi aku tak dapat masuk teknik lah".Alololo..Kesian.

Jadi aku pun mencuba nasib untuk menyemak permohonan aku untuk ke sekolah teknik.Aku bertanya pada kawan aku yang sedang bengang dan boleh menjadi the hulk jika tidak dikawal tentang alamat web tempat menyemak permohonan itu.Ohhh.alamat webnya http://www.moe.gov.my/ rupanya.Aku terlupa.I'm sorry.Lalu tidak semena-mena aku menekan new tab dengan gelojoh lalu copy paste sahaja alamat web itu.Almaklumlah malas nak menaip.Butang enter aku tekan dengan kuat dan pantas.Perlahan-lahan aku menekan butang semakan dengan berlatar belakangkan lagu Disaatku mencintaimu oleh Dadali untuk mewujudkan suasana dramatik.Aku menaip kata laluan dan angka giliran.Dengan hati yang berdebar-debar dan ketakutan ,aku dengan rakusnya menekan butang semakan dan woowww!!


Rekod Anda Tiada dalam data permohonan Kami

Aku terlupa yang aku tidak mohon sekolah teknik.Aku cuma mohon sekolah berasrama penuh sahaja..Kuang..kuang..kuang..


P/s:Kah kah kah.Aku tengah boring gila dan woi knape aku tak mohon sekolah teknik?????

P/s/s:Sorry bahasa melayu aku hancusss!!!KEH3