Dec 3, 2010

Keputusan pemenang kuiz header percuma part 1!

JAWAPANNYA!!

Jeng Jeng Jeng...

NEGERI SEMBILAN!!!


Siapa yang sebelum ni selalu baca baca blog aku mesti pernah baca entry aku pasal aku sokong pasukan negeri sembilan kan???of course la aku orang negeri sembilan.oyeah..den banggo jadi anak nogori sembilan!hobin jang hobin!

Dan pemenang yang tembak tepat pakai shotgun ialah Cik Belog....

Tahniah!!*tepuk tangan..
Anda terbaik wokk!!Cik belog tolong hantar email anda kat comment box entry ni ye..Pasal header/advertisement kita bincang kat email..

Dan jutaan terima kasih dekat yang lain sebab berusaha sebaik mungkin jawab kuiz ni...Jangan risau..Korang berpeluang lagi nak menang..Ni baru Part 1.Tapi klakar la korang.Macam2 jawapan aku dapat.Pahang la,sarawak la,perak la...Siap ada yang bagi jawapan Seremban..oh cun gila!haha

.

4 comments:

Cikbelog said...

owhh terharunya!petama kali menang kuiz.muahahaha tengs :) ini email saya notnotty.9@gmail.com

syafiqah ezam shah said...

@Cikbelog
hehe..welcome;)nanti kita bincang kat email.

cik lya said...

tahniah tahniah :)

Fakhrur Razi berkata said...

perghhh
dekat2 je dgn jawapan ak >.<
huahua