Dec 3, 2010

Keputusan pemenang kuiz header percuma part 1!

JAWAPANNYA!!

Jeng Jeng Jeng...

NEGERI SEMBILAN!!!


Siapa yang sebelum ni selalu baca baca blog aku mesti pernah baca entry aku pasal aku sokong pasukan negeri sembilan kan???of course la aku orang negeri sembilan.oyeah..den banggo jadi anak nogori sembilan!hobin jang hobin!

Dan pemenang yang tembak tepat pakai shotgun ialah Cik Belog....

Tahniah!!*tepuk tangan..
Anda terbaik wokk!!Cik belog tolong hantar email anda kat comment box entry ni ye..Pasal header/advertisement kita bincang kat email..

Dan jutaan terima kasih dekat yang lain sebab berusaha sebaik mungkin jawab kuiz ni...Jangan risau..Korang berpeluang lagi nak menang..Ni baru Part 1.Tapi klakar la korang.Macam2 jawapan aku dapat.Pahang la,sarawak la,perak la...Siap ada yang bagi jawapan Seremban..oh cun gila!haha

.