Dec 18, 2010

Percubaan flash banner yang pertama..Kah kah kah..Buruk betul!


Haha..Kelakar je la aku tgk banner ni.First time buat banner flash ni.Tapi susahnye bukan kemain wok.Tapi aku buat banner ni bukan pakai Adobe flash pun,tapi guna aleoflash.Okla aleoflash ni,tapi lagi best Adobe flash kot.Aloeflash  ni terhad sangat nak edit.Tapi senang la jugak pakai aleoflash dari adobe flash sebab aleoflash ni kira macam auto punya editor..Heh??Korang paham tak maksud aku ni??Haha..Ayat aku dah putar belit dah.

Tapi aku tak tahu macam mana nak buat code untuk banner ni.Korang tahu tak?Kalau korang tahu,hello2 dengan aku k?^_^


4 comments:

Ayeem Jemain said...

haha main software lain. patotla ade efek yg aim sendiri susah nk wat. kira ok la ni. congrats :D

Rara Nasiha said...

lawalah dear. colorful :)

hamzah ian said...

cun ape

cik lya said...

cantek la pika