Dec 28, 2010

Macam takda semangat nak sekolah.

.
Baju sekolah tak beli lagi.Kasut sekolah tak beli lagi.Buku tak beli lagi.Lencana sekolah tak beli lagi.Alat tulis tak siap lagi.Otak pun belum mind set lagi!arghhh..Rasa takde semangat je nak sekolah.Kawan pun ramai yang dah pindah.Harap2 dapatlah sekolah berasrama penuh.Taknak sekolah yang SAMA....Oh noo*over.

Sekolah nak start dah isnin ni.AlamakkPehal rasa sekejap je ah cuti??Cikgu!tunda sekolah ke isnin satu lagi boleh?amboi sedap je nak tunda2.Otak ni pun rasa kosong je.

P/S:Tahun 2010 dah nak melabuhkan tirai.Apa korang punya azam tahun depan?Kalau lelaki aku bet mesti azam nak tambah koleksi laser atau tak pun mantapkan industri blog lucah.Kah kah kah.