Nov 30, 2010

Sesi Soal Jawab Bersama Para Blogger Part 1

  
Mesti korang terkejut apa bende sesi soal jawab ni?Haha..Disebabkan aku ni kurang idea nak update blog mcm mana,aku buat satu soal jawab ni.Aku akan pilih satu soalan dalam setiap entry,then tanya setiap para blogger secara rawak.Dan inilah 8 mangsa pertama aku yang kebingungan kenapa aku tanya soalan sedemikian rupa...Haha.
Shara bunga


.bilasiBUNGAbicara.

bile buat ? ouhh, since bulan jun tak silap akak. da 6 bulan jugak la :)

akak amek kat entry akak yg baru. sbb mls nk type. hehe
saje suke suke je kot. nk share cerita gua. nk share kegembiraan gua. n nak share sume bende yang gua rase besh. so, bile gua rase besh gua conteng conteng je kat blog gua ney.
seyes gua ckp, gua wat blog neyh tak earn money pon.
gua takde nuffnang babe. mybe next year baru buat kot. tgkla lau rajen. hehhe.

nah, da reason :)

Kila Saaban


KATA KILA

heheheh.akak buat blog tahun 2009 bulan 10.sehari lepas birthday kakak.buat blog sebab nak copy paste semua wish besday kat blog.boleh buat kenangan.last2 macam addict.hehehe


 Hamzah Ian


terbang tinggi tinggi

aku wat tahun 2009.. lepas tu rasa malas aku biar camtu je.. aktif balik tahun ni bulan julai.. nape wat blog?
sbb saje2 je.
lol?pesal tanye ni??


Fahmie


Fahmie buat blog 27 September 2010. Sebab buat blog berpunce dari ikut kawan pergi gengblogger Gathering kat Shahalam Puasa dulu.nape ea??

Alyaa Bakar


Blog Alyah

19 Jun 2010. Sebab blog ni dah jadi diari online seharian. Haha, bunyi macam pelik tapi benar. Blog dapat share macam2 cerita yang kita nak. Blog jugak dah macam satu perkara yang wajib. Auchh :D

En.Tikus


Life Is Simple

bulan 3, saje saje kot. LOL.. kenapa tanya ?


Pelangi


buat blog before this sbb tu sbgai asgmnt akak time sem 5 ;)

Ayeem Ayam


e'eh pelik nya soalan. hehe. 8 august 2010. niat nak buat blog dah lama, tp takde idea meletop. bulan ogos tu baru dpt idea, lepas tgk 1 blog ni yg ade comic.




Haha..Semua jawapan ni aku main copy paste je.So takde cover line atau cut mendenye.Kebanyakan yang aku tanya mesti "hah??Lol??kenapa tanye???"..Jangan pelik ..aku ni suka buat suprise...dan aku kagum dengan dorang sebab baru je buat blog tapi dah dikenali ramai.Di samping aku tanya soalan ni,aku buat promosi ni..promosikan blog dorang.Hehe.Baik sungguh ye..anak sapa la ni..Yang lain jangan risau,,korang akan ditanya jugak akhirnya..Tapi dengan soalan lagi panas...Soalan mcm mana korang rasa panas???soalan macam KENAPA LELAKI SUKA COLI??opsss..cover line sikit syafiqah..haha..So rajin-rajinlah korang bw blog dorang dan pasti korang takkan menyesal!So Adiosaaaa!!!

18 sayang budak sekolah ni:

sharaBUNGA

wah wah
1st gitu ;p

syafiqah ezam shah

@sharaBUNGA
hehe..kak shara org pertama ika tanya!hehe

hamzah ian

grrrrrrr

sharaBUNGA

yeke ?
hahah. besh besh :)
tq syg

syafiqah ezam shah

@hamzah ian
apahal lu??grr grr bagai ah..hha

syafiqah ezam shah

@sharaBUNGA
welcome kakak <3

Ayeem Jemain

haha citt.. buat entry rupenye..

Zulfahmi Abidin

uik uik uik...hahaha.sgt terkejut aku ko buat mcm nie.cool ^_^. walaupun ko dah tahu kan aku buat bile.hehe.tpi bagus idea nie.tak pernah tgok lagi org lain buat.^_^

kata kila

cis.ingat nak buat apa.haahahha.thanks yang

syafiqah ezam shah

@Ayeem Jemain
haha...

syafiqah ezam shah

@Zulfahmi Abidin
haha..saje je nak buat kelainan sikit..welcome;))

syafiqah ezam shah

@kata kila
haha..welcome kak;)

hamzah ian

apesal perempuan panggil syg syg???

ENCIK TIKUS

erk ? baru dapat on9. LOL =p thanx btw

Heidi Shafiq

selamat jd blogger yg hebat.. :)

syafiqah ezam shah

@hamzah ian
haha klu jeles cakap jeles.haha

syafiqah ezam shah

@ENCIK TIKUS
welcome;)

syafiqah ezam shah

@Heidi Shafiq
waaa!amin.