Nov 11, 2010

2 hari tak update blog seksa jiwa batin betul!

Wahaa..dua hari tak update blog menyebabkan visitor blog gua berkurang.Sorry..Bil telefon tak bayar.Gua guna streamyx.Nasib baik gua dah boleh update blog sekarang.Tapi tgk header gua bertukar lagi...Jeng..jeng..jeng..Berapa kali gua nak tukar pun gua tak tau.Haha..Dah dah tak payah gelak.Gua tahu tak lawa.

Semalam ngan hari ni aku tak pergi sekolah lagi.Buat cuti sendiri.Gua awal2 dah announcement cuti akhir tahun.Hhaa.Tapi besok gua kena pergi sekolah jugak.Kene ambik buku teks.Sepatutnya hari ni.Tapi gua tak datang.Kawan gua pun cakap tinggal buku yang lama je.Harap2 tak buruk je la.

Tahniah pada si Hamzah sebab menang blackberry torch.Ambik kau kembang kempis hidung.Persaingan gila sengit.Ada lagi satu peluang nak menang blackberry tu tapi gua kehabisan idea.Dem..dem..Pandai si Hamzah sorok nama sebenar.Faez rupanya namanya ye??Kantoi!Hambeeekk kau!Har..har..

Tahun depan gua dah form 4.Cepatnya masa berlalu.Aku rasa macam baru je gua jadi junior sekolah menengah.Form1.Masa tu nerd je.Baju putih.Stokin panjang.Hhaha.Teringat masa first melangkah ke sekolah menengah.Berdebar-debar rasanya..Aiyoo...

p/s:sekarang dah pukul 12 lebih nak dekat pukul 1.So kene berhenti sekarang.beboiii!!!

9 comments:

cik lya said...

PMR ok ker sygs..pray 4 u gud luck dear :)

hamzah ian said...

lame jgk 2 hari eh

Kuwe said...

amacam pmr?


selamat study. tak lama dah tu nak besar.

syafiqah ezam shah said...

@cik lya
pmr ok akak.thanks akak.sayang akak!muahh!hehe

syafiqah ezam shah said...

@hamzah ian
mmg lama.

syafiqah ezam shah said...

@Kuwe
pmr so far so good.

thanks kuwe.hehe.dua tahun lagi nak habis sekolah.

Zulfahmi Abidin said...

fuyo.contest ape tuh.kaye tol spe yang kasi.^__^ alah relak lah buku je kot.bhahaha..untung dapat aku tak penah dapat pon..

Terkini:
1. Facebook Selamanya
2. Lanun Harapan
3. Aku Doktor Cinta

syafiqah ezam shah said...

@Zulfahmi Abidin
nuffnang punya contest la..takkan tak tahu?haha
kesian...

Anonymous said...

I fool read a insufficient of the articles on your website now, and I unqualifiedly like your tastefulness of blogging. I added it to my favorites net stage roster and last will and testament be checking stand behind soon. Will report register out of order my site as well and fail me know what you think. Thanks.