Nov 17, 2010

Selamat Hari Kau Terkorban.Eh eh! Selamat Hari Raya Korban.

Selamat Hari Raya Aidiladha korang semua.Duet raya!Haha...Mesti korang kata "Apa kejadahnya budak ni minta duet raya pulak Raya Aidiladha ni?"Eh..siapa kata time raya aidiladha takde orang kasi duet raye.Nenek gua kasi!Rm 10 lagi.Hahaha.Nenek gua je la.Ok la tu.Hhaha.Flying kiss skit nenek aku.Muah muahh!

Gua baru balik dari kampung gua kat Negeri Sembilan.Ingat balik hari jumaat.Rupa-rupanya satu hari je.Ish2...Tapi best gile kat kampung.Lagi2 dengan makcik gua yang kelakar cakap guna longat Negeri Sembilan.Tapi yang gua tak suka kalau balik kg ni mesti gua asyik nak makan je.Hasrat gua nak diet tak jadi baii.Batal terus.Arghhh..

Dan balik dari kampung,aku ade keje.Kena design header untuk orang dan buat blog untuk orang.Banyak keje banyak income.Hehehe.


SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA U OLLSS~~