Nov 21, 2010

Seyes aku tak tahu nak update apa.

Memang boring gila hari ni.Duduk kat rumah tak buat pape sgt memboringkan aku.Ehh berapa kali daa ko nak cakap ko boring.Kerja aku hari ni cuma blogwalking je.Blogwalking je la tapi tak tinggal jejak pun.Entahlah kenapa aku suka jadi silent reader ni.Padahal bukan susah pon nak tinggal jejak.Ohh mungkin ini cara aku.

Dan sebelum aku update pasal kes comolot masuk suratkhabar tu,blog aku sunyi sepi gila.Then aku publish je entry pasal comolot tu,terus up traffic blog aku.Adoii..Bagus betul segmen terjah menerjah baa chak tu.*tersengih

Aku tak sabar kot nak tunggu bulan 12.Nak pergi Pulau Langkawi!Yeayyy!!!Kenapa aku teruja sgt ni?Ye la..Ko hengat aku ni slalu merantau.Paling jauh aku pernah pergi pon Pulau Pangkor.Itupun masa aku kecik2 comel2 lote gitu.

Hari tu Che armster ada ajak pergi karaoke hari Ahad.Hari ni la.Tapi ko ingat aku bole pergi?Aku budak kecik lagi la....kononnya.Mesti best kan?Sob sob...

Aku gila2 tak sabar nak dapat result PMR.Harap2 la aku dapat result gempak kebaboom!Supaya aku boleh dapat hp baru ganti hp aku yang dah tahp kritikal sampai telefon pon dah tak boleh.Aiyoo mcm nak campak je hp ni.Salah aku jugak,,pakai hp bapak ganass...Ko mmg ganas nak buat mcm mana?Hehhhh...

Wokay aku dah puas merepek.So bubyee..Btw sape ade skype?