Aug 11, 2011

Selamat hari jadi SYAFIQAH EZAM SHAH:)

Aku bersyukur pada Allah sebab aku masih lagi bernafas.Terima kasih Ya Allah.Andd yeahh I'm 16 alreadyy!Hokaloh kau ! orang lain dah 16 tahun dah kau je yang terbantut baru hari ni nak 16 tahun eh eh ado aku kesahh?Hehe.Syukur syukur.Time bulan puasa lagi tu hari jadi aku.Berkattt.

Dan semestinya lah notifications aku kat facebook banyak.Trend sekarang lettewww wish kat Facebook.Kat handphone?Non adooo.Tapi yang part orang wish cuma taip HB ni yang aok tak berapa berkenan.Tak suweet langsung.Tapi terima kasihh cuma kalau boleh suweet suweet sikit.Amboi kau dah bagi betis nak peha*dushpelempangsedas*






















Terima kasihh tak terhinggaa:)Terharu*laphingus*

Dan ini barulah ucapan yang suweet
=
=
=
=






Dan moga budak ni lebih comel hendaknya lebih dari Lisa sughihani.Haha WAKLUUU!


Aug 5, 2011

Hubungan Dahlia Teck dengan Khairul Fahmi gosippp ke?

Jeng jeng jeng.Korang percaya benda ni gosip?Gosip ke?Bukan apa.Masakan pokok bergoyang kalau tak ada angin.Eh betul peribahasa aku ni?Ah lantakk.Dulu yo yo an je kacang tak lupakan kulit.Bertunang tanda cinta.Lelaki,bila pandang awek cun je terus cair ye dak?Lepas tu terus canang canang kat surat khabar dah putus tunang tanpa tunang tu tahu then cakap takde orang ketiga.


.
Kejadian putustunangtakretiretinakbagitau

Kejadian ehakutaktahupunbilakitaorangputustunang


Kita cer tengok pula luahan hati si Elia ni.

gambar dahlia teck

Adakah ini kacang tidak lupakan kulit?


Tak payah berteka teki sangat la.Jom kita usha gambar ni pulak ye.


Siapalah yang berpegang tangan dengan Dahlia Teck tu agaknya.Dari belakang nampak macam Khairul Fahmi.Kalau dari depan?

















OHYEAHHHH!


Memang aku respek Khairul Fahmi dari segi bola sepak.Memang terhebat.Tak dapat disangkal lagi.Tapi kalau bab gini memang tak tahu nak kata apala kan.Tak payah la nak kecoh cakap takde orang ketiga.Cuba berterus terang je terus.Kan senanggggg????Tak payah susah susah orang nak kena teru ramah kau pasal benda ni.

Percayalah pada hukum karma.Apa yang berlaku kat kita akan berlaku kat orang tu balik.


Prefer yang ini
 

atau yang ini?

gambar dahlia teck

Huehuehue.

P.S:Setahu aku Dahlia Teck ni baru lepasan SPM kan?Amboi taste muda.

Aug 3, 2011

Makin lama makin sunyi.

Korang pun tahu aku dah memang jarang update.Sangat jarang.Begitu jarang.Jarang,jarang dan jarang.Aku jadi garang nanti karang. nak?Huehuehue.Purata aku post entry sebulan sekali.Ahh nampak busy bebenor la ye?Busylah 'sangat'.Disebabkan kejarangan aku tu,nuffnang pun dah merajuk.Dah tak bagi earning dah.Huwaa:((.Ingat senang memujuknya.Nak pujuk kena minta bantuan korang supaya sentiasa singgah kat blog ni.Boleh?Ehh sayang korang!HAHA.

Sekarang ni dah hari ketiga berpuasa.Dah 3 Ramadhan.Alhamdullilah sepanjang 3 hari berpuasa ni,ibadah aku bertambah baik walaupun kurang sempurna.Tarawih pun aku belum buat lagi.InsyaAllah aku akan khatamkan Al-quran dan tunaikan tarawih walaupun tak buat setiap hari dalam bulan ramadhan.Aku akan sentiasa cuba perbaiki.Dan korang puasa tak ni??Puasa jangan tak puasa ehhh.

22 haribulan ni ada ujian 2 kat sekolah.Walaupun ujian tetap aku gerun sebab masa ni la aku nak menguji pelajaran aku ok ke tidak.Mesti purata yang baca blog aku ni,dah habis sekolah kan?Mesti korang rindu kan kat sekolah kalau baca blog gua ni kan?.Hehe.20 dan 21 haribulan sebelum ujian pula,aku akan join satu program anjuran satu persatuan iaitu IHYA' RAMADHAN.Sangat-sangat tak sabar sebab 5 orang je yang join setiap sekolah.Sekali sekala join program ilmu agama ni sedak jugak.Paling sedak,its freeeeee!Tinggal kat rumah banglo dekat Ampang Point gituw.Walaupun dua hari je,aku harap ia akan jadi hari yang sgt seronok!

Yang paling BEST,i'm gonna be 16 on this 11 August!Makin lama makin tua usia aku.Nasib baik masih belasa.Korang?Dah puluhan!Huehuehue.

So ini serba sedikit hal tentang aku setakat ni.Hope korang takde sampai meleleh air hidung baca entry aku yang agak kosong takde gambar takde seri orang kata.Oklah kbye!

#Wordless Wednesday

My first #WW picture!


Yeah sangat wordless kan?#MOHON AMPUN.haha