Aug 3, 2011

Makin lama makin sunyi.

Korang pun tahu aku dah memang jarang update.Sangat jarang.Begitu jarang.Jarang,jarang dan jarang.Aku jadi garang nanti karang. nak?Huehuehue.Purata aku post entry sebulan sekali.Ahh nampak busy bebenor la ye?Busylah 'sangat'.Disebabkan kejarangan aku tu,nuffnang pun dah merajuk.Dah tak bagi earning dah.Huwaa:((.Ingat senang memujuknya.Nak pujuk kena minta bantuan korang supaya sentiasa singgah kat blog ni.Boleh?Ehh sayang korang!HAHA.

Sekarang ni dah hari ketiga berpuasa.Dah 3 Ramadhan.Alhamdullilah sepanjang 3 hari berpuasa ni,ibadah aku bertambah baik walaupun kurang sempurna.Tarawih pun aku belum buat lagi.InsyaAllah aku akan khatamkan Al-quran dan tunaikan tarawih walaupun tak buat setiap hari dalam bulan ramadhan.Aku akan sentiasa cuba perbaiki.Dan korang puasa tak ni??Puasa jangan tak puasa ehhh.

22 haribulan ni ada ujian 2 kat sekolah.Walaupun ujian tetap aku gerun sebab masa ni la aku nak menguji pelajaran aku ok ke tidak.Mesti purata yang baca blog aku ni,dah habis sekolah kan?Mesti korang rindu kan kat sekolah kalau baca blog gua ni kan?.Hehe.20 dan 21 haribulan sebelum ujian pula,aku akan join satu program anjuran satu persatuan iaitu IHYA' RAMADHAN.Sangat-sangat tak sabar sebab 5 orang je yang join setiap sekolah.Sekali sekala join program ilmu agama ni sedak jugak.Paling sedak,its freeeeee!Tinggal kat rumah banglo dekat Ampang Point gituw.Walaupun dua hari je,aku harap ia akan jadi hari yang sgt seronok!

Yang paling BEST,i'm gonna be 16 on this 11 August!Makin lama makin tua usia aku.Nasib baik masih belasa.Korang?Dah puluhan!Huehuehue.

So ini serba sedikit hal tentang aku setakat ni.Hope korang takde sampai meleleh air hidung baca entry aku yang agak kosong takde gambar takde seri orang kata.Oklah kbye!

No comments: