Dec 22, 2010

Piqa dapat 6A! Alhamdullillah.Seperti yang ika cakap sebelum ni.Bersyukur gila walaupun tak dapat Straight a's

.
Yeahh!I got 6a's.Tak expect pun boleh dapat sebanyak tu sebab time trial tak dapat A langsung ok.Masa dapat tu rasa macam "ish berapa la aku dapat ni".Tengok tengok cikgu cakap 6a.Alhamdullilah.Syukur.Nak bukti?






Dapat B untuk subjek KH ngan Geo.Itu pun sipi2 je lagi nak dapat A.Hmm.Takpe aku masih bersyukur.Dapat D untuk subjek Bahasa Arab.Keh keh keh.Itu nasib baik lulus.Alhamdullilah.Kalau tak?Tak tahu la.Btw tahun ni peratus yg dapat straight A lagi ramai dari tahun lepas.Congrats2!!Hehe.

P/S:Thanks untuk yang ucap tahniah kat Piqa then yang doakan piqa berjaya.Thanks korang!
P/S/S:Tak sangka BI boleh dapat A sebab slalu dapat B atau C je.Hehe

16 sayang budak sekolah ni:

sharaBUNGA

waaaaaaaaaaaaaaaaaahhh!
love you adeekk
sek bek akak da beli pezen~

sharaBUNGA

waaaaaaaaaaaaaaaaaahhh!
love you adeekk
sek bek akak da beli pezen~

efa

waah...tahniah..erk..

syafiqah ezam shah

sharaBUNGA;
haha..nasib baik!mmg dah expect da smpi beli pezen tu..hehe

syafiqah ezam shah

efa:
thanks kak efa;)

Fatehah A.

congrats dear!

syafiqah ezam shah

Fatehah A.;
wahh thankss thankss!!!

twinkle twinkle

tahniah dik :)

syafiqah ezam shah

twinkle twinkle;
thanks kak <3

Imzainieyzulkipli

kongret!

syafiqah ezam shah

Imzainieyzulkipli;
thanks..

Syahira~

tahniah fiqa...
cangratulation ye!
^_^

Afyy Van Acker
This comment has been removed by the author.
cik lya

congrates syg :)

Ery Farieha

congratz! :)

Faridzuan

Congratz juga untuk kamu!!! Tak saya tk ambik Arab, saya ambik Cina, cina tue yang C.huhu.