Dec 7, 2010

Entry ni khas untuk award2 punya!Amboi macam menang oscar plak kau.

Macam biasa,tajuk mesti panjangggg...Kahkahkah.Sori sangat2 sebab lambat update dan lambat gila respon dengan tag korang2..Sibok gila!Pagi-pagi dah keluar pergi cafe ayah.Nak menghadap komputer pon tak sempat.Nak buat header untuk pemenang kuiz sebelum ni pun baru malam tadi buat.Tapi tgh tgk dia puas hati ke tidak.Kalau dah puas hati,aku buat kuiz part 2 pulak.Sibok mengalahkan menteri betul kau.Hhee

Tag dari yan.


Wah thanks yan..Cantik award.Kira oklah jugak dia buat award.Aku ni??Aiyoo...Haha..

Tag Dari Alyah

Setiap tag mesti ada soalan.Mmg menguji minda betul..Keh3.

1. Pernah hilangkan barang rakan & buat buat taktahu saja?
Hilangkan??Hidup kalau tak hilangkan barang orang walaupun sekali tak sah.Haha.


2. Pernah tiru tak dalam ujian / peperiksaan?
Tipulah kalau aku cakap tak pernah.Hehe


3. Blog sendiri dibuat berasaskan apa?
Berasakan kehendak diri.Lagipun aku memang suka menaip sesuatu.

4. Berapa kerap anda blogwalking?
Blogwalking.Kadang2 satu hari tu tak blogwalking langsung.Ikut tahap kerajinan la.

5. Perkara paling memalukan dalam hidup anda?
Jatuh kerusi depan mamat2 poyo!Benda ni baru berlaku minggu lepas.Fresh dalam kepala otak aku agi..Malu siot!

6. Berapa anak anda impikan selepas berkahwin?
Tak penah aku fikir nak anak bape.Haha

7. Berapa lama boleh tahan nafas?
Sekejap je.Aku bukan jenis boleh tahan nafas lama..

8. Jika anda terkentut dalam lif yang penuh dgn orang, anda buat apa?
Buat tak tahu..Amalkan prinsip salahkan orang lain..KEHKEHKEH.kejam betul!haha

9. Apa haiwan yang anda rasa orang lain tak tahu wujud tapi anda tahu?
Errrrr....

Soalan dah habis..wuhuu..Dah lama otak aku ni tak berfikir sebaiknya.Haha..Biasalah... sekolah pun da cuti beberapa minggu dah.Buku pun langsung tak sentuh.hihi

Tag dari Kak Pelangi



1. Berikan gelaran kepada pemberi award nie...
Kak Pelangi kiut miut plus comel.Kit miut dengan comel bukan sama ke?Haha takpe ayat hiperbola skit.keh3

2. Ucapan 
Thanks gila tag award ni.Susah2 aja*sambil buat gaya felix.Haha

3. Tag kepada 3 orang follower...
Tag kat semua yang nak buat.hehe




Tag dari Kak Lya


Thanks kak lya.Suweet ke i?Haha


Ok!Dah habis pon.Thanks teramat sangat sebab susah2 tag ika.Ika sendiri pun pemalas gila nak tag2 ni.Hehe..Rajin betul korang buat award.Aku??jangan cakap la..Tapi insyaAllah kalau traffic naik,follower bertambah ika buat award tapi award tu gempak sikit la.Haha.

p/s:Tgh sedih..traffic menurun..huwa  ;'(((