Apr 23, 2011

Selamat bertunang untuk Che armster dan Hana Boleyn.Dan selamat pengantin baru Ailyl Rozanna

Bulan ni ada beberapa blogger dah bertemu jodoh dah.Che Armster Dan Hana Boleyn dah bertunang.Kak Ailyl dah berkahwin.Paling tak sangka Che armster dengan kak hana laaa.Amboi amboi amboi senyap senyap je.Rupa-rupanya dah berputik cinta ehhh???Sweet deh.Apa-apapun Selamat bertunang!Moga jodoh berkekalan.Kak ailyl pulak sumpah lawa.Macam orang Japan pakai tudung.Lawanyeeewww!SELAMAT PANGANTIN BARU.


Rasa alololo sweetnyeww tengok orang yg mendirikan mahligai ni.Blogger ngan blogger pulak tu.Last but not least MOGA BAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT!


Apr 22, 2011

Tekan sini kalau nak tengok Maharaja Lawak punya video.

Mungkin sekarang ramai yang tak tengok Maharaja Lawak sebab sekarang ditayangkan kat astro warna.Tapi toksahh risau,kat youtube lepas habis maharaja lawak je,dah ada orang upload.Ni antara account youtube yg selalu upload video maharaja lawak ni.


Tekan je link tu.semua adaaa!Sooo takyah nak jeles jeles dah.

Btw aku rasa Nabil layak jadi maharaja lawak.Dia kreatifff!!
Tapi saingan nabil sekarang ialah Jozan ngan sepah!Dorang mmg mantopp.


Apr 20, 2011

Tukar email blog punya pasal,habis semua blog yang aku follow hilang.

Tengok!Apedehal?Dashboard aku kosong je beb.Canggih beb.Aku terpaksa tukar email blog sebab sebelum ni, aku guna email yahoo.So disebabkan ada orang cakap kalau blog yang tak guna email gmail kena padam blognye punn(stail johan)So aku taknak nanti menangis tak berlagu kalau tak nangis pun mmg tak berlagu ,keluar air mata darah lebih baik aku tukar.Ye dak?


Jadi siapa yang tak tukar lagi,baik pergi tukar,sebagai langkah berjaga-jaga.Dashboard aku skang pun kosong je.Tak tahu update yang terbaru.Sampai sekarang aku tak follow mana2 blog lagi.Busy mungkin?*Tangankebahumatakeatas*


Jadi kalau ada blog yang followernya berkurang jangan henpas lappy,meja,kerusi atau tak pun hentak kepala lelaju kat dinding tak perlu yee yayunk?mungkin aku antara follower yg hilang tu.Kih kih kih.

Eh eh eh mike sume pergi tuke email tau!*goyangtanganmacamusopwilcha

Apr 17, 2011

2jam yg lepas aku nampak Abg Ben Ashaari Bdn ketak ketak!

Hakikatnya,nmpk je tak tegur pun..Kuang kuang kuang.Aku nmpk kat Alamanda Putrajaya.Sekarang pun tgh ada kat Alamanda.Tgh update blog di ARL Power Bowl.Jap lagi nak tgk wayang dgn famili.Nmpak Abg Ben pun dengan blogger rasanya.Ramai2.Huyoo ketak ketak badan abg Ben.HAHA




Yeahhhh!!!!

Apr 1, 2011

Video Maharaja Lawak Minggu 1.Credit to GuaTv.com Dan DanaPadu



















Maaf ni je yang jumpa,yang lain tak jumpa..Super thanks to GuaTv.com dan DanaPadu.Co.cc

Maharaja Lawak cuma Ditayangkan 2 minggu je di Astro Prima?Kenapa?

Kenapa?Kenapa 2 minggu je?Tolonglah,ingat rakyat banyak duit nak langgan astro warna?Cerita pun berulang-ulang je punn.Tak best la kalau tayang kat astro warna.Rasa macam membazir je nak langgan astro warna semata-mata nak tengok Maharaja lawak.Wahai pihak Astro,tolonglah teruskan siar Maharaja Lawak kat Astro Prima.


Percayalah,kalau pihak astro tayangkan kat Astro Warna,mesti merundum peratus orang yang tengok Maharaja Lawak.Undian pun dapat sikit je.So siapa yang rugi?Bukan kami.Ye dak?Ye dak?Pihak Astro yang baik hati ni yang rugi.*Mata ke atas,tangan ke bahu*


Kat facebook pun banyak page yang dah bangkang Astro tayangkan Maharaja Lawak kat astro warna.Salah satunya..





So diharapkan Pihak Astro pertimbangkan lah hal niii.YEEE??

Ini adalah list peserta Maharaja Lawak yang boom kebabbomm!



"Maggiku suda kembang"


"i'm sorry"


"Tommm..Jerrryyy"


"Jambu siot"


"Girll powerr!"

"Jozannnn!!!"


"Suprise!!"


"Titewww adeww mainan"


"i luv u,i luv u"


"Lalalitamplom"


"3 budak botak,da ada rambut da wei"


"pokcuu"

Inilah list peserta yang berentap mengambil taktha Maharaja Lawak.Tapi yang paling aku rasa ramai peminat Jozan la wei!Haha.Tapi orang kata semalam masa minggu pertama JOZAN kena kritik dengan hebat ye??Btww good luck untuk semua peserta.Tak kira menang ke kalah anda semua tetap Raja Lawak di hati kami.

P/S:AKU TAK TENGOK WEI SEMALAM!Semalam pergi kuar jejalan dengan famili.Aloo.Ah gua nak usha Youtube tak pun nak tgk ada ulangan ke tak!MAHARAJA LAWAK GO GO!