Apr 20, 2011

Tukar email blog punya pasal,habis semua blog yang aku follow hilang.

Tengok!Apedehal?Dashboard aku kosong je beb.Canggih beb.Aku terpaksa tukar email blog sebab sebelum ni, aku guna email yahoo.So disebabkan ada orang cakap kalau blog yang tak guna email gmail kena padam blognye punn(stail johan)So aku taknak nanti menangis tak berlagu kalau tak nangis pun mmg tak berlagu ,keluar air mata darah lebih baik aku tukar.Ye dak?


Jadi siapa yang tak tukar lagi,baik pergi tukar,sebagai langkah berjaga-jaga.Dashboard aku skang pun kosong je.Tak tahu update yang terbaru.Sampai sekarang aku tak follow mana2 blog lagi.Busy mungkin?*Tangankebahumatakeatas*


Jadi kalau ada blog yang followernya berkurang jangan henpas lappy,meja,kerusi atau tak pun hentak kepala lelaju kat dinding tak perlu yee yayunk?mungkin aku antara follower yg hilang tu.Kih kih kih.

Eh eh eh mike sume pergi tuke email tau!*goyangtanganmacamusopwilcha

1 sayang budak sekolah ni:

Anonymous

When will you post again ? Been looking forward to this !