Dec 17, 2010

23 Haribulan Disember aku nak jumpa pakwe aku!

Pakwe??Oh kecik2 dah dating ye?Hoho..A'a.Aku mmg nak jumpa pakwe aku.Pakwe yg dah lama aku nak ketemu..Cehh.Dari bulan Oktober lagi tau!Nama dia Pak Maun Rashid.Sedap kan nama dia?Kah kah kah.Aku harap bila aku jumpa aku byk la dapat A.Hati aku akan gembira seperti diawang-awangan...ohhh Pak Maun Rashid.....
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=




Haaaa...Kan aku dah cakap aku akan jumpa pakwe aku.Korang taknak percaya.Haahh?Korang ingat aku nak jumpa lelaki ke?Alololo..Byklah jumpa pakwe yang tu..Gua mana ada pakwe..Gua taknak kapel lagi..Belum sedia lagi.Khamis minggu kot dpt result.Cuak cuak!

Btw kak Shara nak bagi present kalau dapat 5a.Wah wah!Bestnye.Tak sabar..Itupun kalau dapat 5a la kan.Haha..Amin amin.Aku ambik 9 subjek.Subjek tambahan Bahasa Arab.Yang Bahasa arab tu aku harap aku dapat lulus..

Rasanya semalam ke atau kelmarin aku mimpi aku punya result teruk.Bahasa arab gagal..Perghh..Teribble punya mimpi.Aku harap mimpi tu cuma mimpi dari syaitan.Ya Allah kau berikan kejayaan kepada hambamu ini Ya Allah!Amin.

Kepada kawan persejuangan ku yang lain,GOOD LUCK!!!!

P/s:Korang,,sorry akhir2 ni jarang update..sibuk teramat..siighhh!!!

6 comments:

annyss said...

ehehe.. tym nk dpt result dlu akak mimpi dpt truk gak.. dpt 1a je..
tp dpt ok je.. dpt 7a.. ok la wlaupun x straight a.. syukur...

Imzainieyzulkipli said...

hhhahahahahahha
btw doa banyak2..
harap2 dpt result cemerlang yerk!

syafiqah ezam shah said...

@annyss
hehe..ok la tu 7a...!

syafiqah ezam shah said...

@Imzainieyzulkipli
InsyaAllah...Amin!!

Anonymous said...

hahaha...da fhm da......
ala mmp je tuh....
tkyah cye sgt..
tnggu jer 23 arybln tgk dpt apew..

syafiqah ezam shah said...

@Anonymous
hehe..
okay okay!