Dec 19, 2010

"WELCOME BACK TO SCHOOL"..Uitt!!Mencik! Dan Banner Flash baru yeayyy!!

"WELCOME BACK TO SCHOOL" ceitt....Kenapa cepat bebenor masa berjalan..Sekarang ni lagi dua minggu nak tahun 2011.3 haribulan 1 nak sekolah balik.Khamis ni ambik result.Lepas tu check asrama penuh dapat ke tak,lepas tu prepare barang sekolah,lepas tu beli baju sekolah,lepas tu yada yada yada yada *pehal bayak sgt lepas tu?

So disebabkan nak menyahut seruan "WELCOME BACK TO SCHOOL" tu,pergilah dengan famili tadi pergi tesco extra beli baju sekolah tapi untuk adik2 aku je dulu.Sebab aku nak tunggu keputusan keluar then check aku dapat asrama ke tak baru beli baju sekolah.Kadang2 sekolah asrama penuh ni,baju sekolahnye lain.Kang aku beli awal2,aku dapat asrama,baju sekolah dia lain,dah buat rugi woi!


Okeahh!Gua bajet2 pakai reben besar kat tudung.Haha.Nampak janggal je oohh..Tapi takpe gua beranikan diri!hehe.

Kat tesco extra tu aku just tgk je la mak aku pilihkan baju sekolah untuk adik2 aku..Huwaa..geram tu ade jugak sebab aku tak beli baju sekolah lagi tapi takpe nanti dah tau result..hehehehe*gelak jahat.Gua beli mcm2!!*sambil buat tanduk.


Aiyoo adik aku ni..Buat tarian jong jong inai plak.Kah3.Uolss tgk tangan i lentik tau!Haha

Oyeaahh balik dari tesco pergi carrefour ampang pula,ada barang tak cukup.Sebelum tu ko nak tau berapa total barang yang beli kat tesco tadi?   "RM 500 LEBIH" kau tahu?? Ayah aku cuma beli 12 biji kerusi sebab nak letak kat cafe ayah aku tapi baru 100 lebih,,yang barang lain tu semuanya 400 lebih.Harga barang sekarang naik siot!Nak cakap beli byk barang,takdelah byk sgt.Uishhhh..Melampau melampau.


Dah sampai carrefour ampang,beli barang2 semua.Ayah belanja makan kat splendid.Terasa nak makan kek.Gambar kat atas ni kek yang aku order,Chocolate Banana..CHOCOLATE BANANA YE.Sekali lagi aku ulang CHOCOLATE BANANA ye..Keh3.Saja je nak bagi korang terliur sikit.


Kek chocolate banana kalau minum dengan jus apple memang mantooppp*5 harakat..Yang pakai baju hijau tu ayahanda saya ye.Badan gagah ye!!!Jangan memain.


Muka semangat nak makan ye..Jerawat tu abaikan!!Huishhhhhh!Mencik mencik!





Hoyeehh..Ni muka kenyaang ye anak2!Haha

Btw yeaaayyy!Aku dah ada banner baru..Padan gitu ngan blog ni....Nak tgk??











<center><embed allowscriptaccess="always" height="125" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="http://syafiqahezamshah.webs.com/pika.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="125"></embed></center>



Huehuehue..Banner flash aku yang kedua..Yang pertama aku buat ada kat entry sebelum ni???Cun tak cun tak?Ye lahhh tak cun...:( Jadi jom exchange banner!Hehe