Nov 12, 2010

Tak pandai design tapi dalam proses percubaan..

Aku ni takdelah pandai design header tapi dalam proses percubaan nak tingkatkan lagi.Belum mantop lagi.Hihi.

Header blog abang aku.


Ni header blog adik aku.Sama je macam abangnye.Sebab dia nak sama.Tapi takpe jugak.Takde membazir masa.Wahaa.


Header ni header pertama yang aku design.Byak berjasa woo header ni.


Ni header kedua.Improve sikit.haha


Ni header ketiga.Tapi sakai gila.


Ni header keempat.Time ni aku dah mantop sikit.Haha


Header kelima.


Header keenam.Cikai gila...!!!


Header ketujuh!takde koje!!!


Header yang kelapan.Ingat nak buat konsep muslimah tapi dem!haha

Header yang kesembilan.Bila nak habis ni?haha

Header yang kesepuluh???Tak sangka aku asyik bertukar header.Hhaha


Ni header yang ke berapa??hahha


Bila nak habis??haha.byk bersabar..



Header yang kesepuluhseratussembilan berapa tah!haha

Hehe...


Header yg ke berapa ni???Aku pun dah fail mengira ni..


Antara header kesukaan aku.

Purple!!


Header paling simple.

Ni header transparent aku yang pertama sekali.Dah maju!

Time ni  bongkak sikit.Dah maju siott!haha



Header kedua terakhir..


Header yang sekarang.Wahaa.

Aiyoo..tak terkira header blog aku.Mmg gatal betul tgn aku nak menukar header.Tapi aku kene lagi belajar.Ingat nak ambik kelas design sementara cuti ni.Tapi kat mana?

p/s:follower lagi 8 nak 100..Alhamdullilah..



6 comments:

hiro said...

keh2..bnyk tu header.

syafiqah ezam shah said...

@hiro
banyak kan?

Encik Tikus said...

fuyooo semua cantik cantik kot

cik lya said...

header yang 1st ngan ketiga paling sukeee...cantek laaa...pandai pika buat..cane ek..??

syafiqah ezam shah said...

@Encik Tikus
hehe..manada lah*blushing

syafiqah ezam shah said...

@cik lya
hehe..header abg ngan header adek yg pertama tu eh?pika guna gimp ngan photoscape.