Nov 7, 2010

Rindu blog ni!!Rinduu korang!!ehh??teett!

Wahh dah 3 hari tak online!Ekeleh.Baru 3 hari.Belum sebulan.Blog pun tak update.Tengok dashboard,ramainya yang update.Cepat gila korang update?Banyak nak diterjah ni.Kat chatbox pun banyak pesanan.Cehh bajet kau popular ahh?T_T.

Sorry korang semua.Tak dapat nak membalas semua pesanan korang kat chatbox.Nanti ika pergi memekak kat blog korang eh?Huahua..Yang follow ika tu.thanks!Nanti ika follow u balek eh?eh?eh?.Aku baru balik dari kampung.Ada kenduri kahwin?Sape kahwin?Semestinya bukan aku.Hehehe.

Yang menang contest HIRO tu.Tahniah.Aku tahu aku takkan menang.Haha.merajuk ah tu?hehe...Pada Miza yusof...Tahniah.Entry anda memang best.Meleleh air mata.Hati gua ni sensitif.Wek:p.Tak sempat nak undi..T_T

Apa lagi eh?ohh..Aku ingat nak buat contest tapi tunggu bajet sebab aku ni budak sekolah lagi.hehe.poket kempis..Jadi korang tunggu je lah.Contest ape?Tak tahu gua.Any idea??Any suggestions??Cehh bajet speaking.

..

8 comments:

cik lya said...

hehhe..akak pon terjunam kalah dlm kontes tu...takde rezeki..:)..akak pon ngah cari idea nak buat kontes lol..

syafiqah ezam shah said...

@cik lya
haha.tu la pasal.
cehh ada jodoh.haha..otak tgh kosong takde idea nak wat contest apa.hehe

cik lya said...

senang2 buat lucky draw ajeee

Encik Tikus said...

walau pun lu tak menang tapi lu tetap menang di hati hiro, kah kah

syafiqah ezam shah said...

@cik lya
tak mencabar jiwa dan raga.ececeh.haha

syafiqah ezam shah said...

@Encik Tikus
teeeeettt!!!

Shasha Catering said...

Nice blog. Ramai follower. Mesti dah popular ni. Keep up the good job ;)

syafiqah ezam shah said...

@Shasha Catering
eh takde popular lah..hehe..ok thanks:)