Nov 7, 2010

Rindu blog ni!!Rinduu korang!!ehh??teett!

Wahh dah 3 hari tak online!Ekeleh.Baru 3 hari.Belum sebulan.Blog pun tak update.Tengok dashboard,ramainya yang update.Cepat gila korang update?Banyak nak diterjah ni.Kat chatbox pun banyak pesanan.Cehh bajet kau popular ahh?T_T.

Sorry korang semua.Tak dapat nak membalas semua pesanan korang kat chatbox.Nanti ika pergi memekak kat blog korang eh?Huahua..Yang follow ika tu.thanks!Nanti ika follow u balek eh?eh?eh?.Aku baru balik dari kampung.Ada kenduri kahwin?Sape kahwin?Semestinya bukan aku.Hehehe.

Yang menang contest HIRO tu.Tahniah.Aku tahu aku takkan menang.Haha.merajuk ah tu?hehe...Pada Miza yusof...Tahniah.Entry anda memang best.Meleleh air mata.Hati gua ni sensitif.Wek:p.Tak sempat nak undi..T_T

Apa lagi eh?ohh..Aku ingat nak buat contest tapi tunggu bajet sebab aku ni budak sekolah lagi.hehe.poket kempis..Jadi korang tunggu je lah.Contest ape?Tak tahu gua.Any idea??Any suggestions??Cehh bajet speaking.

..