Nov 15, 2010

Korang sekarang ni Ika ambik request nak buat header.

Wuhuuu..aku sebenarnya tak terfikir pun nak ambik request buat header ni.Tapi sebab aku dah ada customer aku yg pertama iaitu En.tikus,aku cuba la buat.Bayarannya mengikut korang punya header tu.Kalau korang punya header tu simple.Murah la.Tapi kalau korang punya header tu mcm2 kehendaknya.Mahal sikit.Tapi yang pastinya bawah Rm 20.Tak lebih dari tu.Sebab aku tak expert lagi.Tapi korang jgn mintak buat animation punya header tau.Sebab aku tak expert lagi.Buat biasa2 saja boleh la.

Sekarang ni header En.Tikus dah siap.Tapi tgh tunggu dia reply ok ke tak.Dia off9.Aku sebenarnya kene banyak belajar lagi ni.Mcm yg aku cakap kat entry sebelum ni,ingat nak ambik klas design sementara cuti sekolah tapi tak tahu kat mana.

Kalau korang nak,messages kat facebook.Lepas tu bincang kat facebook macam apa korang nak ok?



Besok balik kampung.Balik KL hari jumaat macam tu.So kalau ada yang request.Tunggu aku balik dari kg.

8 comments:

hiro said...

haha..jd tokey header skan? header gua cun dak..ke kena tukar..ahha

syafiqah ezam shah said...

@hiro
haha.klu lu tanya gua,mmg ah kene tukar.dah gua tauke header.haha

yasmin said...

adek nak :)

ANATI SOKI said...

kreatif la kamu! header comel!

syafiqah ezam shah said...

@yasmin
adek messages akak kat fb.

syafiqah ezam shah said...

@ANATI SOKI
hhe..thankss..

Hey, Im Alyah. said...

Awakkkk. Saya nak jugak header nyaa. Boleh kan tolong buatkannnn? Nak sangatt ni.

syafiqah ezam shah said...

@Hey, Im Alyah.
Nak??boleh aje dong!