Nov 27, 2010

Facebook saya keluar majalah Yezz! yehaa!!Menggelabah kau..

Heyoooo!!Wassup wassup..Apa khabar orang kampung?Cehh apekejadah tiba-tiba tanya khabar orang kampung plak ni?Hehe.Aku teruja sedikit sebab Facebook aku kuar majalah Yezz!


Jeng jeng jeng isu bulan Disember punya.


Keluar kat bahagian Chit chat @ FB.

 Inilah topik yang Yezz! tanya.


Tadaa!Facebook den yawww!Hehe..terkesima selama 5 saat.1,2,3,4,5.Ok dah.Haha

Actually aku saja je komen pasal topik yang yezz kasi kat fanpage diorang tapi tak sangka plak komen aku terpilih.Haha..tapi bila aku baca balik komen yang aku kasi,rasa kelakar pun ada dowh!

Ingin tingkatkan prestasi dalam pelajaran.Nak lebih berani dalam penampilan.Nak cari lebih ramai kawan.Taknak terlepas beli semua edisi majalah yezz!Hahaha.
Inilah komen aku kat topik tu.Ada sedikit unsur bodek ye.Hahaha.Pandai sungguh aku membodek ye wahai kawan-kwan.Bagus gitu.Sila amalkan dalam kehidupan seharian ye.Yaww!Hahaha

Sekarang masa korang menatap muka aku yang sangat boring gila nak mampus dok terperap kat umah tak buat pape asyik mengadap komputer 24 hours ni haa...









Haha..MUKA BORING TAHAP GABAN NI..So bubyee!!!








15 sayang budak sekolah ni:

^ummu^

wahh , bngge x ?? hehe :D

Imzainieyzulkipli

kiut!

sharaBUNGA

alahai syg neyh. comelnye :) kakak da bace da syg

cik lya

tu bukan muke tahap boring dek..tu muke kegedikan dah menjelma hihih

syafiqah ezam shah

@^ummu^
sungguh bangga!hehe

syafiqah ezam shah

@Imzainieyzulkipli
ish manada *blushing

syafiqah ezam shah

@sharaBUNGA
hehe..comel ke?alahai malunya..haha

syafiqah ezam shah

@cik lya
mmg muka gedik kuar time tgh boring..haha

kyra hamid

haha. comel jea adk nie. tahniah fb anda msuk dlm majalah yezz. hehe

syafiqah ezam shah

@kyra hamid
hehe..thanks akak..<3

tia

amboi! suke betul dye eh?
time 2008 cam tuh akak penah jd model ntok magazine neh. hehe!
;)

syafiqah ezam shah

@tia
hehe..mmg suka!!
wah iye kew??
akak mmg sesuai jadi model pun!hehe

mie

bagus2....
cuba lagi tahun depan..
ehhehee

syafiqah ezam shah

@mie
haha.i try!hehe

Azam Lambert

congrates...