Jun 26, 2010

Mission complete:)

Wah hari ini misi aku nak kemas bilik tercapai jugak!Entah..Hari ini terasa rajin pulak.Rasa lain pulak dalam sanubari ni.Maklumlah orang ini sentiasa berjangkit dengan jangkitan penyakit m yang akan sentiasa berjangkit.*haha.

Dah cantik sikit la bilik aku tu:)hehe.Nenek aku pun puji bilik aku cantik.And and nenek aku kata "Ahh..pandai pun ika kemas".ececeh *blushing*_*!di samping itu "selalunye tak pandai kemas.ruang tamu pun tak pandai nak kemas ye"*malu jap!

Lepas tu aku menjawab*cover lah konon "Ika bukannye tak kemas.tapi asal kemas je sepah.asal sepah je kemas!"*haha Cover!!!

ok lah nak pegi study ni!pmr trial pun nak dekat.pmr betul pun nak dekat!doakan ye.amin..amin!

No comments: