Nov 28, 2012

271112 SPM OVER!

SPM OVER.YEAYYY.ITS OFFICIALLY OVER NOW.BYE SCHOOL,HYE GUYSSS.MWAHHHH<3

Kyaa its been a long time i dont update my blog.And now i'm not a high school's student anymore.Alhamdullilah my SPM is over and i'm doing well in my exam except for BIO,CHEMIST AND ADDMATH.Okay its damn hard.And owhh forgot HISTORY also.That killing me.

Why im speaking english? Haha.PURPOSELY so that my international reader can read my blog.Cewahhh nak kena tampar? Haha.Sumpah rindu nak update blog.Terlalu lama sgt tak update blog.Sampai aku pun sekarang dah jadi peminat tegar KPOP.Anda anti kpop?Ada aku kisah? SILA HORMAT MINAT ORANG.

Okay btw hello kepada fasa hidup baru aku.Sekarang ni dah habis sekolah dah.So hidup pun makin mencabar la lepas ni.Actually aku pun tak percaya aku dah habis sekolah.Masa berlalu dengan pantas.Dulu masa buat blog ni pun aku budak hingusan lagi.Edit blog pun tak pandai.Sekarang dah 17 tahun,dah habis sekolah dah pun.Bila baca balik post post lama,terasa nak campak laptop ni dari tingkat 10.Geli ~~~

Perancangan hidup lepas ni?Ingat sebulan ni nak rehat dulu then nak cari kerja tapi rasanya ayah pun tak kasi.I don't know.Then ingat kalau ada rezeki nak masuk matrikulasi,Itu je.Tak rasa nak masuk IPTA lagi sebab tak fikir lagi course apa yang aku nak ambil.

I think i have to change my blog's theme now .Dah lama sgt pakai theme ni.Dan header tu pun,doodle tu pakai baju sekolah.So kena tukar.Amboi riak~~Tapi seriously aku dah lupa mcm mana nak edit edit ni.Kena refresh balik otak aku ni.

Btw,ku akan sentiasa update blog ni lepas ni.BYE!

No comments: