Oct 9, 2012

SPM COMING SOON!

Wooo dah lama tak post entry.Last entry 7 May yang lalu ta silap.Sekarang dah bulan Oktober dan memang kena menyedarkan diri bulan depan dah SPM ye...5 November ye!So bawa bawa sedar diri ye sikit ye ika.Lately ni memang busy dengan tuisyen semua tapi still tak mencukupi lagi.Rasa macam tak bersedia lagi nak SPM.So InsyaAllah i will do my best.

Target Spm dalam 5A ke atas.InsyaAllah boleh.Trial SPM haritu pun meningat juga la.Cuma ADDMATH yang gagal.Tu memang semua yang ambil addmath mesti tahu betapa susahnya addmath ye tak?Frust gila.Kalau la time SPM betul aku dapat addmath B pun aku dah rasa nak menangis.Bukan senang weyhh!Rancang nak masuk matrikulasi lepas ni sebab still tak specific dengan course apa nak ambil.Another 2 month i will be freeeeeeee!!

Tapi SPM 26 HARI LAGI! so readers doakan ika yang terbaik ye! ^_^

ANYEONGGGG!


0 sayang budak sekolah ni: