Jul 27, 2011

Semangat Harimau Malaya dah datang dah!

Besok ada perlawanan timbal balik antara Harimau Malaysia dengan Singapura.Jadi semangat aku sedang membara nak tengok bola tapi aku melara hati je lah tengok bola kat depan Tv je huwaaaa kesian tak aku?kesian tak?Aku sepatutnya ada kat sana sebab Muslim memerlukan aku OMG OMG perasannyewww sayeww.Walaupun Kat Singapura, Harimau Malaya ketinggalan 2-0 elehh ingat tak boleh kejar ke?celah ketiak pasukan Malaysia je la.Wangi lagi tuww sebab pakai brand AXE tu sebabnyeww aku jatuh cinta dengan diorang ishh tolong budak ni perasan lagi.Dan aku baca suratkhabar,da 60,000 tiket dijual.Amboi ada orang tu punya byk tiket dia borong tamak lahoba lahabau..


Saya punya yg Muslim tu nye?Alahai i'm melting.

Mesti gempak kat sana kan?Elehh kalau aku dapat pergi pun malulah takde jersey lagi.Ketinggalan zaman aku.Ishh bila nak beli jersey ni?Jersey ohh jersey.Harimau malaya sebenarnya lemah dalam pertahanan.Senang je bola masuk gawang.Padahal elehhh senangnyeww bola tu nak tangkap.And please Khairul Fahmi berusaha untuk khamis ni.Haritu punya penjaga gol macam taknak jaga je.Bola tu dia jeling jeling je.Tak patut ta patut.Yng masa Harimau muda lawan chelsea tu pulak dia punya serangan pulak tak mantap.


Penuhkan Stadium macam ni haa hari khamis ni.Kalau boleh setiap sorang bawak bendera hahaha.

Apa apa pun GO GO HARIMAU MALAYA.Anda boleh!Muslim boleh!Opsss.Hehe\

Muslim !


MALAYSIA TANAH TUMPAH DARAHKU!HARIMAU MALAYA MENGAUMMMMM!

No comments: