Jun 24, 2011

Music Video sekarang ni best best.

Hmmm.Kalau dulu music video mmg jarang sangat orang nak tengok sebab bosan mungkin.Lagi lagi kalau video klip untuk karaoke tu.Lagilahh.Setakat org lari lari guling guling then sorang sana sorang sini.Faham fahamlah maksud aku kan?Tapi zaman sekarang orang makin kreatif.Video klip pun dorang boleh buat macam cerita.Kalau tengok pun seronok je.Kalau boring mesti aku akan buka channel @15 nak tgk music video.Yang paling buat aku rasa seronok nak tengok dan ternanti nanti nak tengok,music video Akim.Yeahh!Akim!Cuba korag tengok music video Lagu Inilah cinta ni.



Then tgk pulak music video lagi Janji nii!


Bersambung sambung lagi tu.Kelas uolsss.Tak sabar pula nak tgk sambungan lepas lagu Janji.Kreatif gila kan?Lagu Shahir bekas kekasih aku ni *matakeatastangankebahu pun sama.Lagu Luar biasa.yang ni takde la bersambung tapi music video dia sangat best untuk ditengok.This is best bro!



Muka saiko gila kot!Haha.Menakutkan je.Haha.Memang best la.First time dengar lagu ni terus download,simpan kat handphone.the dengar malam malam sambil bermimpi aku ngan shahir berlari lari di pantai.Huahuahua.Apa pun tak boleh.Jangan percaya!Haha.Sorry la penyakit sengal bila menulis ni dah dtg.Elehh korang pun rindu kan?Eh eh merepek merepek!Dah lama tak post entry kan?kan?kan? Dan Music video yang ni mmg menyedihkan.



                      
Sedih kan?Selamat tinggal kawankuuu..Tak mudah aku pergiii..Huwaaa.Ok BYE!

  

No comments: