Oct 1, 2011

Syafiqah Ezam Shah makin comel?

Wakluuuuu.Tajuk entry nak yoyoan je.Alahai rindunya kat blog.Btw Assalamualaikum readers!Dah lama aku tak update blog.Yeahh sangat lama.Entahla readers blog ni ada lagi ke tak?Wujud lagi ke tak blog ni?Traffik naik ke tak?Lupakan pasal semua tu.I just miss my blog.Dah lama dah tak berseloroh kat blog ni.Last sekali update blog 11 Ogos masa hari jadi.sekarang dah 1 Oktober.Subhanallah.Cepat sungguh masa berlalu.Tak sedar sekarang dah 1 OKTOBER.Final exam dah dekat.Lagi seminggu.Of course la bye bye sekali lagi blog untuk 3 minggu.Exam kan?Ish ish.Budak nak SPM tahun depan biasalah.Itulah kojenye.

Selama aku tak update blog ni,banyak cerita sebenarnya aku nak ceciter ceciter kat korang tapi takde masa je.First tentang pengalaman pertama pergi konsert iaitu konsert SUARA KAMI.Then,aku masuk pertandingan mencipta video kemerdekaan untuk pelajar sekolah menengah seluruh negara.Seluruh negara ok?Hari raya tahun ni tak cerita lagi kan?Kalau tak aku yg paling kepoh cerita pasal raya ni.Tah la tahun ni semangat raya melayang ke mana.

So apa cerita rakan rakan blogger sekalian?Dengar cerita kak Adriani Fashionista blogger dah kawen?Tahniah.Moga bahagia hingga ke akhir hayat.Then apa lagi?Tu jela kot yang aku tahu.Sedih betul.Nampak sgt dah lama tak jenguk blog.So harap harap korang doakanlah kejayaan aku dalam Final exam ni.Meskipun final exam tapi penting sgt benda ni.:)


:)

2 sayang budak sekolah ni:

shara bunga

alololo comel adek akak nih~ :) sygg adek sgt <3

*big hugs*

syafiqahezamshah

kaka shara comel: alooo maluleww titeww.adek lagi syg kat akak <3!
*balas peluk*