Mar 30, 2011

Apabila Nabi Muhammad dihina.Siapa kau Jasmine Slalu Hepi?Astagfirullahalazim.

Aku tak tahu siapa Jasmine ni.Seyes tak tahu.Tapi aku ada tengok newsfeed kat facebook aku yang akak ni ada letak link facebook Si Jasmine niww pasal dia hina Nabi Muhammad.So aku terus stalk.Astagfirullah,sanggup dia hina Nabi Muhammad?Walaupun agama kau kristian sekalipun,perlu ke menghina agama lain?Perlu?


(Klik untuk tumbesaran yang sihat)















 Baca je la korang status2 dia.Rasa geram kan??Even dia kristian sekalipun tak perlulah nak kutuk agama Islam,apa masalah dia pun aku tak tahu.Kalau dia agama Islam,lagi rasa malu.Klau korang nak tau dia ada satu lagi page,tapi dalam page yg satu lagi tu dia kutuk pulak agama kristian.Aku macam haa????Agama Islam kutuk,agama kristian kutuk,sekali lagi APA MASALAH PEREMPUAN NI?

Dan kita sebagai umat Islam rasanya lebih baik berdoa agar tiada lagi manusia seperti dia yang akan menghina Nabi kita iaitu Muhammad.Moga bukakanlah pintu hatinya.Rasanya tak perlulah kita nak mencarut kat wall dia tu,sebab dia lagi suka kita mencarut-carut.Kita bukan dapat pahala mencarut ni,dosa ada laaa.

Last but not least,tengok favourite quotations dia,


Perghhhh.


8 comments:

Nur Misnan said...

kak nur pun nak share ceta nih
kat blog.. memang cilaka + kifarat
ini manusia..

TGGU balasa dari-Nya

syafiqah ezam shah said...

Nur Misnan:share lah kak.biar suma tau betapa lahanatnya manusia ni.

Lya Myra said...

EE,jahatnya nie prmpuan..
m'gutuk Nabi Muhammad lagi tu..
buat panas hati saja..
biar dia kena laknat nnt oleh Allah S.w.t..

platipus said...

kita bakor je!

ayaa alyy said...

dia nie mmg tak tawu malu. terok sgt. rasa geram sgt. doa kn lah bg dia sedar satu hari nanti :)

Emat Azmi said...

haha, bangga dia dapat kutuk nabi Muhammad SAW. Dia tidak tau bahawa seksaan Allah sedang menunggu dia hari Akhirat esok2. Semoga dia nie dapat hidayah dengan secepat2nya.

syafiqah ezam shah said...

setuju dengan semuaaaa!

wiwyd said...

Kejam Gilo .