Mar 15, 2011

Apa yang aku buat sepanjang tak updet blog dan cerita picnic bersama kak shara dan sarang platipus yang tak dicerita lagi.adoii lambat betul!

Perghhh mesti korang kata ADA AKU KESAH?wei sentap wei sentap.Dah la visitor blog ni makin berkurang.Lepas tu beberapa hari ni aku private blog sebab blog aku ada masalah,ye la aku pergi gatal-gatal usik HTML tu pehal.kan da kena?Padan muka.So skali lagi blog aku bertukar template.lama tau nak cari idea buat template ni?Perghhh gila =,=

Siyes aku da lama tak update blog.Busy wei busy.Okeh alasan je tu.Actually aku malas.But gua nak cecite sikit apa yang berlaku sepanjang gua tak update blog ni.


1)Gua wakil sekolah untuk syarahan agama sempena Majlis Tadarus Al-Quran.

Perghhh bangga siot.Gila tak?Gila tak?Walauponnnn tak menang,bangga tu ada.Tapi satu je,PEHAL AKU TERGAGAP-GAGAP WEI TIME PRESENT KAT DEPAN?pfftttt.Padahal aku hafal.Bila kat depan je aku jadi gelabah.Tapi still ok la aku habiskan jugak walaupoonnn merapu dari seorang budak ni time intro je dia lancar then dia lupa terus tarik diri.Menangis kat luar.Aku kesian je ngan dia.Tapi nak buat mcm mana kan?



woi woi jelesss tak?KEHKEH.

2)Ujian 1 2011

Pftttt baru aku tahu betapa seksanya nak menjawab kertas addmath.Gila lah.Padahal sehelai je kertas tapi aku jawab cuma soalan 1 ngan 2 je.HAHA.Failed itu memang aku yakin.Tak pernah seyakin ni.Kertas lain takde masalah.cuma ada kesulitan kat kerta fizik je.But it's ok.

3)Nak wakil sekolah untuk Public Speaking.

Lagi sekali GILA TAK?speaking wei speaking*sambil jentik rambut.Tapi belum lagi la.12 April ni pertandingannya.So lama lagi.Boleh rilek lagi,cuma aku risau ngan pronounce aku.nevessss.



DAN DAN DAN.

Aku lupa cite ngan korang eh pasal aku pegi picnic ngan sarang platipus ngan shara bunga?

Cerita lama tapi baru hari ni nak cerita.perghhh rasa nak lempang tak?hihi.Aku lupa aku tak cerita lagi.Tapi best sangat dapat spend time ngan dorang.Picnic kat klcc tu hmmm syok ah.Siap pergi tgk wayang lagi.Cite Pocong malam jumaat tak silap.Yang paling kelakar sekali,suara tipus paling kuat dalam wayang tu.Haha.Gila lah.Sabar kak tipus.sabar!haha.


Ngan kak shara:)))



Kawan gua Faridah.





Gambar feveret aku.Korang hadoooo???HAHA



Time tu Kak Shara bawak mee.Masak sendiri tau.Sedap weyh.haha.Kak tipus bawak jajan.Dan aku bawak air.memang seronok gila.Hope dapat buat lagi.HEEE~~~.

dan dan dan nak tengok muka comel tipus???
=
=
=
=
=
=
=
=
teruskan berjuang
=
=
=
=
=
=
=
=
jgn berputus asa
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=


TADAAAA!


Alolololo tomei tomei tomei.Aku tak tahu kenapa ada line kat bawah tu.Harap maaf.haha.

Ok tu je la aku nak cerita.Keh keh keh.


5 comments:

shara bunga said...

waaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh
lme dahhh
da boleyh pergi second date da

syafiqah ezam shah said...

tu la pasall..!haha

cik lya said...

aku jeles ok.bye

syafiqah ezam shah said...

jgn jeless kak.

platipus said...

hahahah...grr!
malu!