Feb 23, 2011

Anwar Hadi dan Matluthfi awesome Vloggers Guys!

.
Sapa tak kenal Anwar Hadi?Sapa tak kenal Matluthfi?Sape sape?Cer cerita cer cerita.Rugi la sape yang tak kenal.Diorang ni vlogger yang mantoppp.Kalau depa buat lawak memang tak kering gusi.Rasanya raja lawak pun tak bermakna.Aku hari-hari dok menghadap video dorang.walaupun dah banyak kali tengok.Tak bosan.Siyess.



Yang ni antara video kegemaran aku.Yeah this is Anwar Hadi.



Ini pun sama.Yang ini pulak Matluthfi90.

Siyes.Dorang memang awesome.BI pun mantop.Dan yang bestnya dua-dua orang kedah tak silap keh.Dan dan dan dua-duanya sedang melanjutkan pelajaran kat luar negara.It like waaa awesome.








Yang dua dua video ni,anwar hadi mention pasal Matluthfi,matluthfi mention pasal Anwar Hadi.Memang best gila.Matlufti tiru cara Anwar Hadi cakap,exactly same.So baik korang usha cepat.


p/s:Entry kali ni aku memang excited gila.Haha.Melebih lebih betul.Hope satu hari nanti dorang dapat bergabung dan aku dapat jumpa ngan dorang ni.Bila lah kan?HAHA.

p/s/s:Dengar kata dorang dulu satu sekolah?