Jul 22, 2010

Contest Aku & Ray Bon.

Hello..Hello..Hello..Nak kopi ke nak milo?Eh tak tak.Hari ini I nak join Contest yang dianjurkan oleh abang Caer kita yang baik hati tu*heh nak bodek.Haha.Tadi I blogwalking sekali terjumpa la blog abang Caer ni dan aku rasa contest ini sangat menarik.Lebih-lebih lagi ni first time I join contest blog.So let checkitout!


Ni la gambar yang I pertaruhkan.


I yang pakai kaca mata warna kuning tu!
Hehe.Kebetulan lak cermin mata tu memang cermin mata Ray ban.
kalau nak join tekan sini 

p/s:kalau menang tu BONUS!

Ni dua orang yang i tag!

Dila
Alia

2 comments:

mohd sasuke said...

salam...caer dtg sini check penyertaan anda...trimas sudi join contest...good luck...pic yg slumber je

syafiqah ezam shah said...

thx abg caer