Jul 3, 2010

Merancang

Aku merancang nak buat header blog baru.Bukannye apa.Saje je gatal nak tukar.Haha.Satu lagi alasan nak tukar sebab jealous tengok header orang lain lawa.HAHAHA.Sungguh tak bermaustatin.Ni sebab syaitan la ni berbisik-bisik kat aku cakap suruh tukar header baru sebab yang lain punya lawa.Tapi jangan nak propa eh syafiqah.Belum tahu lagi nak tukar ke tidak.Tengok kepada kerajinan minah ni.HAHAHA.

Dan..Aku pun merancang nak edit sikit blog aku ni.Yelah olang ini dah lama meninggalkan blog ini bertapa selama berbulan-bulan.Dasar pemalas!Nak makeover sikit blog ni.Eh ingat manusia je ke pandai bergaya?Blog pun nak jadi janda berhias.Ngeh.

Tapi itu semua hanya rancangan semata-mata.Takde kena-mengena dengan yang hidup dan yang mati.*Merepek!HAHA.Dan seperti biasa, tengoklah kepada kerajinan minah ni ye!

No comments: