Jul 21, 2010

Siapakah artis lelaki berwajah paling " jambu"?


Bukan jambu ni!


Ataupun ni!

I nak cakap pasal lelaki jambu lah!I dapat idea ni dari  Murai.com.my.Diorang suruh buat vote kat page Murai tapi lebih afdal untuk I tulis kat blog kan?Haha.Antara calon-calon lelaki jambu tu Anuar Zain,Aril,Arja Lee,Dafi,Iwan,dan Zoey.

Yeah kita mulakan dengan calon pertama.Jeng..Jeng..Jeng..

Anuar Zain

Anuar Zain jambu??Takdelah muka macho adelah.Tapi kenapa lelaki macho ini tidak kahwin-kahwin sampai sekarang?*angkat kening

Calon Kedua.

Aril

Aril ni adalah sikit jambu nya tapi kureng la.Muka die matured sikit.Tapi I pernah jumpa dia tapi jarak jauh lah.Kat area rumah I.Dulu dia tinggal dekat kat rumah I tapi dah pindah.Huhu.Kacau line betul lah.Pindah la pulak!

Calon ketiga.

Arja Lee

Dalam kebanyakan calon dialah yang I kurang kenal.Tak pernah pulak tengok die berlakon.Or dia ni bukan pelakon??*peningpening.Tapi I tak setuju langsung dia ni jambu.Muka dia ni takde jambu langsung.Yeh!I kunci jawapan I!Haha.

Calon keempat

Dafi

Oh dia ni tak usah cakap lah memang muka jambu.Tapi I kurang suka dia sebab apa pun I tak tahu.Hahah.

Calon kelima

Iwan

Dia ni memang la muka jambu.Tengok la bibir dia yang pink tu.Jeles I nyahh!Bibir I pun tak sepink macam tu.

Calon terakhir

Zoey

Zoey ni adelah jambu sikit.Sikit la.Sikit je.*taknak kalah.Tapi muka dia macam budak-budak.Tapi tak tahu la kan mungkin dalam hati ada taman*Apa kena mengena?

Tapi dalam kebanyakan calon dia atas,aku rasa paling jambu Iwan la.Jadi kepada ibu-ibu di luar sana.Ini ade calon menantu.Hahha.Dah rasa macam agensi cari jodoh dah!Hahah.


5 comments:

[z@ck] said...

iwan paling jambu

syafiqah ezam shah said...

yeh!betul

Anonymous said...

If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

wannurfazrini said...

eyuwww aril jambu . alahai ,. no komen lah psl x suka dgn dia :D

syafiqah ezam shah said...

@wannurfazrini
haha.tak jambu pon.sikit je la.i pun bukan suka dia.haha