Sep 16, 2010

Contest Hari Raya


Contest ni dianjurkan oleh Norizan.Dan aku dipelawa sendiri oleh empunya blog.Tapi kali ini aku copy paste je lah ye.Sebab masa tak mengizinkan.

__________________________________________________________________________________

UPDATE : kenapa ramai yang comment dia cakap mcm nie "la dah tutup kew contestnya?" adik-adik semua, contest nie akan ditutp pada 10/10/2010 yea, so banyak masa lagi kalau nak join, so apa tunggu la jom la sama-sam kita meriahkan contest nie :)

salam semua, hari raya bakal menjelang tiba so aku nak buat contest untuk hari raya nie, senang jew syarat-syarat-syarat contest nie, anda hanya memerlukan gambar anda memakai pakaian hari raya dan bertudung/ shawl, pemenang akan dinilai dengan cara anda berhias di hari raya :) ok lah, jom tengok, syarat-syarat penyertaan di bawah :

-- terbuka kepada orang yang mempunyai blog--

-- perempuan sahaja, kalau lelaki nak menyamar perempuan pon boleh jugak, sgt di alu-alukan :) --

-- tangkap gambar anda jangan bagi terlepas, maximum 1-2 keping sahaja yea :) --

-- lepas dah tangkap, tampal gambar anda di dinding entry yang anda buat untuk contest hari raya nie --

-- selepas itu, tinggalkan tapak kaki blog anda di entry nie yea! --

-- tampal jugak pic yang kat ats tue, di blog side ke side blog ar??? tak kisah la janji tepi blog anda yea --

-- follow la kalau nak tau apa2 update pasal contest nie nti, hehe memaksa lak ko nie! --

-- pemenang akan dipilih oleh juri-juri yang bertauliah -- 

-- kalau tiada siapa yang sudi joint, contest akan dibatalkan :(  --

-- tarikh tutup penyertaan sehingga 10/10/2010 --


ganjaran yang anda dapat :

--1st : 4 helai shawl yang gojez + aksesori --

-- 2nd : 3 helai shawl gojez + aksesori --

-- 3rd : 2 helai shawl + aksesori -- 

__________________________________________________________________________________

Ini gambar pertama:




Dan gambar kedua:





Still memakai baju raya jugak kan?Hehe.




No comments: