Sep 6, 2010

Kenape Syafiqahhh dah lama tak buat entry?

1.Tak tahu nak buat entry pasal apa.

Nak cakap selalu tak online.Hampehh!.Tapi entah bila masuk je blog,login kan,terus blank otak.Tak tahu nak buat apa.Tu la pasal banyak entry kebelakangan ni  pasal contest je memanjang.Ye la nak buat apa lagi?Tak kan nak cerita pasal anak jiran sebelah dah darjah 4 tapi baru puasa sehari?astaga astaga ika,bulan puasa...

2.Baru lepas Trial PMR.

Dan ika dah dapat pun keputusan.Not bad.Meningkat juga.Lebih2 lagi math,sejarah,dan kh.Happy but bit dissapointed.Tak dapat A baiii.Aiyoo.Ingat dapat la A walaupun satu tapi again HAMPEHH!Bahasa arab Ika lulus.Alhamdulillah.Time sebelum ustazah nak kertas arab tu.ustazah ada cakap ada sorang gagal.Ika dalam hati dah ______ sahsahlaakugagalsebabtiapkaliexammestiakugagalchoiii!.Tapi tak sangka pulak dapat kertas tengok2 aiyoo 41 lulus!Bersyukur tau sebab sebelum ni selalu dapat gagal bahasa arab.bila gagal ,kedudukan dalam kelas dan dalam tingkatan pun turun.

3.Nak raya.

Apa lagi?shopping la.Itulah tak sempat menyempat nak post entry.Macam2 aku shopping.hihi.Cuma seluar je tak beli lagi.Baju kurung Ika tahun ni oren.korang?

P/S:By the way, ika nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin.Harap2 korang berseronok di hari raya nanti.Tapi jangan sampai lupa puasa nak habis.Buatlah ibadah sehabis mungkin.Huhu.sedih puasa nak habis.

No comments: