Aug 28, 2010

Yeay!Traffic blog naik.

Ika sungguh gembira sebab traffic blog ika naik.Earning nuffnang ika pun menaik sedikit.Takpe walaupun naik sedikit tapi lama lama jadi bukit kan?.So i take it positive.

(klik untuk tumbesaran gajah)

Dan ramai orang search blog ika.Syafiqahezamshah.blogspot.com*Perlu ke nak bold ngan highlight?.Ngeh.Tapi walaupun ika tak tahu siapa yang search blog ika ni.Tapi thanks sangat2.Penantian selama dua tahun berbaloi jugak.Hehe.



(klik untuk tumbesaran gajah)

Dan kat atas ni jumlah orang yang lawat blog ika minggu ni.Walaupun tak sebanyak blog orang lain tapi Alhamdullillah tetap gua syukur.Haha.




Thanks abg Edy for your mention.Hebat2.Haha.

p/s:sory tau kalau Bi ika tak betul.I still have to learn it more.Bi peperiksaan percubaan PMR Ika pun dapat 58%.Teruk kan?Kalau korang sudi nak ajar,Set!Ajar Ika.Ok hehe.



Hehe.Saje je nak menyelit gambar.Haha.Introduce Hana and nadhirah.

No comments: