Aug 27, 2010

Contest: Menangi Duit Raya Sehingga RM200


Excited tak?Excited tak?excited kan tengok tajuk entry ni.Dah keterujaan tu akan ika terujakan lagi sebab ika nak join contest ni.Mesti korang fikir "habis la kalau budak sekor ni dah masuk"astaga astaga.Sebelum tu,contest ni dianjurkan oleh  cdiqlife.com sempena perasmian blog baru.Seperti kata admin blog  cdiqlife ni.contest ni senang.Memang senang.Cuma perlu isi slogan je.


Lengkapkan slogan di bawah dengan idea anda yang paling kreatif!
Saya mahu memenangi DUIT RAYA daripada cdiqlife.comkerana………………………………….

  Senang bukan?Ni slogan Ika.

Saya mahu memenangi DUIT RAYA daripada cdiqlife.com kerana bukan sebab saya ade pakwe yang kaki shopping mahupun kaki bangku mahupun kaki berbulu ke ataupun semua jenis kaki kat dunia ni.kerana saya sendiri kaki shopping.Hahaha.Saya juga merasa jeles sebab duet raya tak dapat nak menandingi duet raya abang saya mahupun adik saya sebab saya slalu tak dapat duet raya sbb muka saya agak matured dan dorang ingat saya dah besar so tak payah bagi duet raya.Huihhhhh!

Hahaha.Ambik.!Sesak nafas nak baca.Huhu.Harap2 ika menang.Kalau ika menang ika bersyukur sangat.Itu semua Rezeki dari Allah.Amin.









Banner contest duit raya
Penyertaan hendaklah dipostkan di blog masing-masing juga. Tarikh tutup pertandingan ini adalah 19/9/2010 iaitu seminggu selepas raya! Jangan lupe ek!
So, kalu anda rase nak duet raya anda lagi banyak, apa lagi nak ditunggu. Jom sertai contest duet raya ini sekarang!!