Aug 16, 2010

Gift to lucky person.

Yahh sebelum memulakan hujah hujah yang tak berapa hujah pada hari ini,ya saya ingin mengaku yang saya ni PENIPU!Saya kata taknak online taknak aktif selama seminggu but LOSER!Muahahahaha*ketawa syaitan sebelum kena ikat.Muahahaha.Ok cukup sudeh!Hari ni ika nak memperasankan diri bahawa diri ini lucky SANGAT,ika nak join contest yang dianjurkan oleh Aisumi  STYLE 

Oh ya ika sangat berminat sebab senang sangat.Eleh sonang yo laa..mcm kacang je.Cehh berlagak.

  • Follower di blog aisumi style..
  • Buat satu entry berkenaan aisumi style.. (link kat ke blog ini yer)
  • Letak 1 gambar sahaja dalam entry blog korang ( gambar di ambil dari blog aisumi style)
  • Terangkan kenapa pilih gambar tu..
  • Last sekali letak kenyataan ini:- Saya tahu contest ini dari ..............?
Senang kan?dah kata dah.

Dan setelah saya mengodek mentelaah dan dah khatam da pun stor stok garaj Aisumi ni.Ni yang ika pilih.


Dan kenapa ika pilih ni?Sebab ika sangat suka design baju ni.Lepas tu die 2 in 1 tau tau tau*teruja mcm beruk manyeh dapat pisang.Ok cukup.Die boleh dijadikan skirt atau dress.Dan sekali lagi saya teruja.Muahaha.

Dan hadiahnya Aisumi kata"mungkin hadiahnya adalah gambar yang kita pilih".

Dan saya tau contest ni dari Aisumi sendiri.Thank u.

Amin harap harap bertuah.*ludah kiri,ludah kanan.Euww.Pengotor betul.Tak patut betul jadi tokoh ni.Haha perasan.


3 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

ok sis.. diterima.. thanks tau join jugak gift contest nih..

syafiqah ezam shah said...

@☺[ai][sUmi]☺Chanthank kak sumi!

Anonymous said...

If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.