Aug 5, 2010

Cute Teddy Bears Giveaway!!!

Wah perasaan nafsu membuak buak ni nak hadiah free.Haha.Kali ni Giveaway dianjurkan oleh Cute Mom kita.Kata cute mom giveaway ni dianjurkan sempena hari jadinya pada 13 ogos ni.Wah hari jadi Cute Mom nak dekat ngan ika la.Ika 11 ogos.Awal sikit.First day puasa tu!Haha.Tapi ramai yang dekat dengan hari jadi ika.Ayah ika 10 ogos,Ika 11 ogos,Kawan baik ika 12 ogos dan Cute mom 13 ogos.*HEHEHE.


1. Menjadi follower blog Cute Mum...
2. Buat Entry pasal giveaway ini di blog masing2 dan pastikan link back pada giveaway nie..
3. Tinggalkan penyertaan anda di bahagian komen entry ini sahaja..
4. Tagkan 5 rakan blogger lain (lebih pun takpe) 
5. Contest ini akan berakhir pada 13/8/10 iaitu pada hari lahir Cute Mum...
6. Hadiah menanti anda : Teddy Bear yang Cute2...


By The Way,kat atas ni lah hadiahnye.Cute kan kan kan?Hahaha.Ika suka teddy bear ni.Kalau tak percaya tengok ni.


Hah betul tak?Tu lah tak percaya lagi!Hahaha.So ika nak tambah lagi koleksi patung ni.Hehe.Boleh la jadi patung busuk*ala-ala bantal busuk jugak.Hahhaa.

Ni 5 orang yang ika nak tag.