Aug 20, 2010

".A.K.U.D.I.A & P.O.L.C.A .D.O.T .S.H.A.W.L.S"

Hati senang sebab exam dah habis.Hip hip hooray.Tapi cuak juga la nak tgk keputusan nanti.Agak agak menangis jugaklah Ika jawab kertas soalan.Sob Sob =_=.


Btw mcm biasa ika nak join satu contest dan anda dah tau pun kan Ika suka hadiah free.Muahahaaha*datang balik penyakit.Hahha.Contest ni dianjurkan oleh Miss Pupel.Ni first contest and Ika sangat suka contest ni sebab die berkenaan dengan shawl.




Perhatian:

3 Pemenang Akan Di Pilih Berdasarkan 
3 Kategori Contest Iaitu :

1.  Anda Dan Polca Dot Shawls.
2. Anda,Dia  Dan Polca Dot Shawls.
3. Dia Dan Polca Dot Shawls.

Let's check it out.


Dan kenapa ika pilih gambar ni?Ika memang suka pasal shawl.lagi-lagi shawl polka dot ni.Memang jarang pakai tudung bawal.Lagipun tak berapa suka pakai tudung bawal sebab rumit,kena gosok la,kena lipat lagi la.RUMIT..RUMIT..  ika pun comel dan kurus dalam ni.*euww.perasan jee budak ni.Dan gambar nii tangkap kat zoo taiping.Dan satu lagi ada kenangan sedih di sebalik gambar ni.Kucing ika mati kepanasan dalam kereta.Terlupa pasal kucing tu.Then balik KL menangis nangis tahu!Sumpah kejam.Huhu.

p/s:harap2 menang.Hehe


3 comments:

Anonymous said...

If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

PuPeL said...

tengok penyertaan kamu.tengs ya sudi joint.

syafiqah ezam shah said...

@PuPeL
same2