Aug 3, 2010

Contest Teman Sejati By Emieysandra

Hari ini ika nak join contest yang dianjurkan blogger kita kiut ni.


jom tengOk syarat-syaratnya.

1. Mestilah seorang blogger
2. jadi follower kepada blog emieysandra.. dah tambah satu kawan kan, ehehe
3. buat satu entri, yang mengandungi gambar kamu dan teman sejati kamu tu. Tak kisahlah, dia tu pakwe atau kawan lelaki kamu atau kawan pompuan kamu atau ayah kamu atau ibu kamu atau adik kamu atau abang kamu atau kakak kamu..jelas kan??
-  tak kisah nak bergambar berapa orang pun, nak edit atau tak tapi mestilah JELAS!
- Entri mestilah menarik yang menceritakan tentang kisah kamu dan teman kamu tu.
3.copy banner contest pada sidebar dan link kan terus pada entriContest Teman Sejati By Emieysandra
4. tag minimum kepada dua orang blOgger lain.
5. tinggalkan url entri penyertaan kamu di bahagian komen di entri contest ni..
6. cepat join sebelum 30 Ogos 2010
7. Dua peserta akan dipilih sebagai pemenang.

Hadiah istimewa menanti dua pemenang tersebut.


Syarat tambahan :
- para blogger preschool of rOxs tidak dibenarkan menyertai contest ini kerana jasa anda amat diperlukan untuk pemilihan pemenang nanti.. sory ye sayang-sayang semua, muachhh...chum!!! kiss sambil menyebarkan virus.

So ika sangat berminat nak masuk.Ini gambarnya.


You're...
My Friend,
my companion,
through good times and bad
my friend, my buddy,
through happy and sad,
beside me you stand,
beside me you walk,
you're there to listen,
you're there to talk,
with happiness, with smiles,
with pain and tears,
I know you'll be there,
throughout the years!




We sign our cards and letters BFF
You've got a million ways to make me laugh
You're lookin' out for me you've got my back
So good to have you around

You know the secrets I could never tell
And when I'm quiet you break through my shell
Don't feel the need to do a rebel yell
'Cause you keep my feet on the ground

You're a true friend
You're here till the end
You pull me aside when something ain't right
Talk with me now and into the night
'Til it's alright again
You're a true friend

You don't get angry when I change the plans
Somehow you're never out of second chances
Won't say "I told you" when I'm wrong again
I'm so lucky that I've found

A true friend
You're here till the end
You pull me aside when something ain't right
Talk with me now and into the night
'Til it's alright again

True friends will go to the ends of the earth
Till they find the things you need
Friends hang on through the ups and the downs
Cause they've got someone to believe in

A true friend
You're here till the end
You pull me aside when something ain't right
Talk with me now and into the night
No need to pretend
You're a true friend

Ini dua orang yang ika tag:

2 comments:

♥-- emieysandra --♥ said...

thanks sudi jOin contest emieysandra..
nice pic & ciap ade puisi ag, sweet!!

gudluck yer!
~_^

syafiqah ezam shah said...

ok..sama-sama.
thank!